Min efterfødsels krop!

Lidt om blødninger, bristninger og inkontinens ;)

I går skrev jeg om min efterfødsels krop, men udover det ydre, hvordan har fødslen så påvirket min krop rent fysisk? Det er faktum at sådan en fødsel er hammer hård for kroppen, jeg har tidligere skrevet om en ikke eksisterende bækkenbund, blødninger og hæmorider, og ja! Det er hammer nederen og knap så flatterende emner, men det er ikke mindre en realitet, og det er helt normalt. Vi snakker bare DESVÆRRE ikke ret meget om det og det er mega ærgeligt, for der er sku mange der bliver dybt overrasket over hvor hård en fødsel er BAGEFTER, jeg gjorde i hvert fald første gang!

Men udover det hele føles hævet og som om der har været en mindre krig dernede, hvad så? Hvordan har min krop klaret en 3. fødsel og ikke mindst en fødsel af en basse på 4,6 kilo..

Jo mange ville nok gætte på voldsomme bristninger grundet hans størrelse, men det var ikke tilfældet! Ikke så meget som et sting eller en afskrabning blev det til.. og der er jeg mega privilegeret, det ved jeg.. For jeg er ALDRIG blev et syet, og jeg ved at for mange der er det det mest smertefulde efterfølgende, så det sætter jeg stor pris på, min krop kan bare et eller andet!

Udover det så bløder jeg som man nu gør, min krop har det med at kompenserer sådan så “du blødte ikke i 9 måneder, nu skal du fandme bløde de næste 7 uger!” Og der er intet forandret, dog er det aftagende, men jeg ved af erfaring det nok fortsætter, og det er fair nok, det er til at overleve! Og så er jeg som altid halvvejs inkontinens, dog er det ikke specielt slemt denne gang, men når jeg eks. står op og ikke har tisset hele natten, så vælter det bare ud, suk! Men så længe jeg husker at gå på toilettet i løbet af dagen/natten, så har jeg ikke “uheld” løbende, og ligegyldigt hvad, halleluja for Tena!!!!

Men ellers så har min krop det overraskende godt, allerede under 36 timer efter fødslen var jeg alene oppe at afleverer drengene! Jeg har ikke haft ondt og slet ikke mærket til hvad folk kalder forfærdelige efterveer,! Her 3.’ gang er helt klart den gang jeg er sluppet bedst fra det. Alting er allerede begyndt at føles normalt igen, jeg er bare heldig. Som min jordemoder siger, så er min krop skabt til at føde børn, haha! <3

Og blødninger, hæmorider, bristninger og inkontinens er bare et fåtal af de ting som kan gøre det hele lidt mere bøvlet ovenpå en fødsel, men så er det godt det kun er for en stund, kvindekroppen er hammer sej!! <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Min efterfødsels krop!