I dag er jeg en uge gammel <3

Min efterfødsels krop!

Her 8 dage efter fødslen siger vægten minus 10 kg, jeg mangler stadig 20 kilo for at være nede på min før fødselsvægt, for ja.. 30 kilo blev det til i den her graviditet!

Jeg synes det er blevet super moderne at dele billeder af ens efterfødsels krop, desværre er det ofte bare dem som har været aller heldigst der gør det, dem hvor det hele bare har trukket sig sammen og sidder super fint og dem hvor strækmærkerne er minimale! Og hvor er det bare fedt for dem, men for nogen er realiteten en anden, mig selv inklusiv..

Jeg skammer mig ikke, og når jeg ser mig selv i spejlet bliver jeg ikke ked af det, for jeg har båret 3 børn de sidste 3 år, min krop må gerne være ramt, MEGET  og heldigvis er jeg ung og jeg har masser af tid til at rette op på det, HVIS det er det jeg vil, for det vigtigste er at jeg har det godt med mig selv ikke? Ligenu er jeg ligeglad, jeg har lige født og for mig handler det om overlevelse, er det cola og kage der får mig gennem dagen, jamen so be it..

Lige inden jeg fødte var det her mit udgangspunkt (til højre), min mave var i hvert fald godt spændt ud, der var sket meget siden starten af graviditeten, og der gemte sig jo altså også en baby på 4,6 kilo og 55 cm!

I dag 8 dage senere er det her mit udgangspunkt!

 

Det hele hænger MEGET, dellerne går udover bukser på alle måder og stramt tøj er i hvert fald ikke ret flaterende.  Strækmærker er der mange af, dog ikke i voldsom grad, da jeg har været hårdt ramt tidligere graviditeter og derfor er de ikke så voldsomme længere.. Alligevel er jeg ikke ked af det! Måske man ikke forstår og rynker næse og tænker “godt det der ikke er mig!” og det må man gerne tænke! Så giver det jo også anledning til at man måske får det bedre med sig sel, og det er super positivt. For en ting er sikkert, jeg er ikke ked af min krop, jeg er stolt af den! Og når jeg en dag er klar, så tager jeg kampen op, men lige nu er mir fokus på at overleve, være mor og være glad også kan kropsidealerne rende mig et vist sted <3

Jeg har trods alt fået 3 perfekte børn ud af det <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

I dag er jeg en uge gammel <3