Om parforhold den første tid!

I dag bliver Zacharias 3 år <3

I dag har Zacharias fødselsdag, hurra hurra hurra! Hvor er det vildt at min lille baby, min første fødte, ham der lærte mig hvad det vil sige at være mor, bliver 3 år! I dag er det 3 år siden at jeg efter en vild fødsel, holdte ham i mine arme for første gang! JEG KAN SLET IKKE FØLGE MED! Total kliché agtigt, men for fanden hvor flyver tiden bare når man får børn, det helt uhyggeligt.

Jeg har de sidste mange dage knoklet med Zacharias fødselsdagsgave, vi har været i IKEA, og JEG har hængt hylder op, samlet reoler og generelt bare været en über cool handywoman! Her hjemme løfter tømren ikke en finger, det gør kvinden, jeg kan nemlig hænge hylder op og få dem til at hænge i vatter, haha! Men Zacharias’ gave, hvis i ikke kan gætte det, er et nyt værelse! Vi bor jo i en lille 3-værelses lejlighed, og vi sover sammen i soveværelset, også har drengene et legeværelse, et legeværelse som var blevet domineret af rod, og knap så alderssvarende legetøj! Derfor besluttede jeg mig for at sorterer ud, løfte rodet og lave det mere målrettet og det blev resultatet:

FØR

EFTER

Det er nu blevet et værelse hvor rodet er væk også har jeg lavet købmandsbutik (hvis det kan ses) jeg har købt det lækreste mas legetøj i træ, og det var et KÆMPE HIT! Han forstod hurtigt legen, købte og solgte mig ting og det samme med Felix. Dog mangler der et matchende rødt bord og 2 stole, det skulle bestilles hjem, så vi venter spændt, på the last toutch!

Gaven er et hit, men hvad har dagen budt på?

Vi er jo så heldige at kunne holde hans fødselsdag i dag, da det ligger en søndag! Jeg havde i lang tid overvejet at lade vær’ med at holde noget, for helt ærligt det virkede så hammer uoverskueligt, nu når Zilas næsten lige er kommet. Jeg var mest af alt til bare at lade folk komme hvis de ville også holde noget senere. Det havde jeg det dog utroligt skidt med, fordi han jo er så stor nu og forstår hvad der foregår.. så jeg fandt på et alternativ, noget jeg tror vi vil til at dyrke fremover, for hold nu op det var godt!

Jeg inviterede til åben hus fra kl 10 af, intet tidspunkt, bare kom når det passer! Så havde min søde far budt ind med lidt mad, frikadeller, tærter, pølsehorn og pizzasnegle og vi havde handlet et hav af drikkevarer og plastik service, også var den skid slået! Ikke noget med timers forberedelse, punkt og prikke, takt og tone og værst af alt spekulationer i pladsmangel, nej det kørte bare.. hele dagen var der løbende gæster, højt humør og hygge! Zacharias synes det var fedt der hele tiden væltede nye gaver og folk ind af døren, og ham og Felix hyggede sig virkelig! Det var et hit..

Så ja, en FANTASTISK dag og en glad dreng, så er alt jo som det skal være! Min store dreng <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Om parforhold den første tid!