Kylling i tomatsauce med mascapone

Jeg er her stadigvæk! <3

Jeg undskylder den lange pause, men der har været en del server problemer ved bloggers point, faktisk så har serveren været nede hver aften mellem 19 og 20, som er mit råderum for at sætte mig ned og skrive om alt mellem himmel og jord! Resten af dagen går med børn, lektier og få indhentet bare lidt af den manglende søvn, haha! Men nu skulle det gerne køre igen.

Og jeg er lige her.

Vi kører på som vi plejer, hverdagen og weekenderne er begyndt og køre, der er kommet gode rutiner og det føles slet ikke som om jeg er mor til 3 børn, det hele føles så legende let lige nu, at jeg er helt bange for at det giver bagslag!
Zilas er bare så nem og han sover troligt igennem HVER nat, han sover kl. 19 og vågner aller tidligst kl 3, nogle gange først kl. 5, for så at sove videre indtil jeg i hverdagene vækker ham, når drengene skal afleveres. Han er bare så god! (at Felix så vågner på timebasis pt er en heeeeeelt anden snak!)

Og drengene de er bare så gode kærlige og søde, dog er der sket en større konfliktoptrapning mellem dem, nu når jeg ikke altid kan mandsopdække dem helt, men jeg finder løsninger hen af vejen, med Zilas på legetæppet og mig placeret i skudzonen i midten, så der ikke bliver revet alt for meget i håret. Vi klarer det!

Jeg er gået fra at være i en periode hvor jeg har været lettere irritabel, og følt at weekenderne bare skulle overståes, for det er ikke altid nemt med en 3-årig og næsten 2-årig, som bare kører på med at lave ulykke og på ingen måder hører efter. Til at synes det er så godt, for nu har vi fundet hinanden alle sammen, nu ved vi hvordan vi gør, og det gør også at de trælse episoder er fåtallige!

Jeg har nydt det fra start af, men jeg nyder det mere og mere for hver dag der går. Jeg føler mig mega heldig at jeg har så nemme og gode børn og helt ærligt, så bliver de nemmere jo flere børn der kommer til, det har jeg erfaret! Jeg fortryder ikke overhovedet! <3

Jeg vender stærkt tilbage med sund mandag og alle de andre tiltag i løbet af ugen <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kylling i tomatsauce med mascapone