Vi kender ikke til bordskik.

Husk nu at stemme i morgen!

I morgen er en vigtig dag, der er nemlig valg, hvis nogen skulle være i tvivl. Og selvom man måske ikke finder det særlig vigtigt, så er det altså hammer vigtigt! Det er nu de næste 4 år, for vores individuelle kommuner, bliver fastsat, det er vores fremtid, vores børns fremtid. I Randers blev sidste valg fatalt, det betød venstre kom til magten, og det betød skolelukninger på stribe, noget der har påvirket mine børns fremtid! For jeg har simpelthen fravalgt folkeskolen, mine børn skal ikke være forsøgs kaniner i lokal politikernes spil.

Derfor så husk nu og stem, om ikke andet for jeres børns eller kommende børns skyld. Og stem med omhu, brug hovedet og ikke lad jer narre af tomme valgløfter, kig lidt tilbage og se hvad de enkelte partier har formået, for her i valgkampen der siger de ofte et og gør noget andet, sådan er politik bare. Men vigtigst af alt, så STEM! Det er blevet alt for let bare at være ligeglad, lade vær’ og stå til, men er man ikke en del af fællesskabet, så har man heller ikke lov til at brokke sig efterfølgende, sådan ser jeg i hvert fald på det!

Jeg kommer til at sidde på tåspidserne i morgen, for går valget godt, så ender min far i byrådet. ? god stemmelyst i morgen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vi kender ikke til bordskik.