Den hårdeste del

Tøj hvis du tænker på miljøet!

Hej derude

Jeg bliver simpelthen nød til at dele dette fantastiske koncept med jer.. Jeg går rigtig meget op i miljøet da man jo ligegyldigt hvad ikke kan komme udenom det er det som der afgør os og vores børns fremtid. For mig er det vigtigt man gør sit, selv i de små såsom sorterer sit affald, ikke smide affald på jorden og genbruge der hvor der kan, og hvis man har det ligesom mig, så er det her koncept helt fantastisk!

Det hedder Vigga og er en abonnement på børnetøj, hvor når den bette er blevet for stor til sit tøj, sender man det retur og modtager så en større tøj størrelse. Tøjet bliver på den måde genbrugt, og skulle samtidig være i fantastisk kvalitet, så du ikke kan se det er brugt, da det er super holdbart. Når man har børn i forvejen ved man også hvor hurtigt det små vokser og hvor lidt de får brugt deres tøj, især den første tid. Tøjet er super sødt og hverken for piget eller drenget, og du kan bestille når du vil.. Størrelserne går fra newborn (str. 50) og helt op til str 92, også kan man bare bestille alt efter hvilken tøjstørrelse bette bruger, og er han/hun endnu ikke født, ja så bestiller du blot fra newborn af, så tøjet kommer hjem et par uger inden termin, vasket og klart! Så fantastisk smart og virkelig miljørigtigt.. I de små str. er der 8 fulde sæt tøj, det har de valgt udfra at undersøge hvor meget man i gennemsnit bruger af tøj i starten, og for at være ærlig… så tror jeg det passer meget godt, ligegyldigt hvor meget tøj man har til den bette i starten så er det begrænset hvor meget man bruger, dels fordi noget er mere praktisk end andet og dels fordi man mere eller mindre får yndlings sæt som man altid fortrækker hvis det er rent 😀 – jo højere størrelse jo flere sæt tøj får man også, for jo længere tid kan de selvfølgelig passe det og kan derfor få brug for mere variation 😊 Tøjet er fra start af tidsbestemt, sådan du har den Str i x antal tid alt efter ca behov, men vokser bette ud af det før tid, så kontakter du bare Vigga og får opgraderet tøjet inden tidsfristen og omvendt hvis bette kan passe det i længere tid!

Hvad er der andet at sige end SMART?! abonnementet koster 359 kr./pr mdr. – de kloge hoveder siger at man i gennemsnit bruger 1500 kr på tøj om måneden til de små i starten, så med hurtig hovedregning er der også masser af penge at spare!

Hvis det lyder som noget for dig og du tøver, så kan jeg tilbyde 1 måned gratis hvis du bruger koden: Luna800 når du opretter dit Vigga abonnement, og på den måde kan du finde ud af om det er noget for dig!😊

Jeg har selv bestilt et abonnement med opstart 19. Oktober, i str. 56 pige.. Ja vi ved ikke kønnet, men jeg føder store børn og str 50 er bare for lille, så jeg tog et sats, min gravide hjerne gætter nemlig på der gemmer sig en pige derinde 😀, viser det sig at være en dreng, så laver jeg det selvfølgelig bare om.

Så snart jeg har modtaget min pakke vil jeg selvfølgelig dele dens indhold med jer samt min personlige mening, hvis i skulle tvivle på om det var noget for jer 😊 – I kan læse meget mere på www.Vigga.us og se eksempler på det lækre tøj nederst i indlægget 😍😍

JEG ER HELT VILD MED KONCEPTET ?

 

 

Et eksempel på en drenge pakke str 56 😍😍😍

Et eksempel på en drenge pakke str 56 😍😍😍

 

En af pigepakkerne str 56 (den jeg har valgt) så fin 😍😍

En af pigepakkerne str 56 (den jeg har valgt) så fin 😍😍

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Den hårdeste del