Facebook eksperiment - pak mobilen væk.

Jeg er stadig den samme, eller er jeg?

“Jeg er stadig den samme!” Det er en kendt sætning og man hører den tit.. eller jeg gør i hvert fald. Jeg hører den især tit fra mødre, som er uforstående over hvorfor de aldrig hører fra deres veninder, for de er jo stadig den samme.. Jeg dvæler tit over den sætning især efter jeg selv er blevet mor!

Inden jeg fik Zacharias var min hverdag præget af venindesnak, dagligt skrev og snakkede jeg i telefon med veninderne, nogle gange flere timer af gangen.. Mit liv handlede meget om hvad der skete i alle andres liv, det var altid spændende lige at få vendt det nyeste sladder, så var der selvfølgelig mit arbejde og Søren, også var der weekenderne.. ja hver weekend var præget af fester og byturer, nogle gange både fredag og lørdag, andre gange kun den ene dag! Men feste det kunne jeg i stor stil, jeg kunne bunde en øl på 20 sekunder og drikke 10 shots i rap uden kvaler, den fik ikke for lidt! Og om mandagen, ja så vendte veninderne og jeg weekendens bytur ofte med et smil på læberne, for sjove historier var der nok af!

Billedet er fra nytårsaften 13/14 den sidste gang jeg var i byen og har rørt alkohol :D

Billedet er fra nytårsaften 13/14 den sidste gang jeg var i byen og har rørt alkohol 😀

Nu sidder jeg her 2 år senere, jeg ved næsten kun at det er weekend pga facebook, da dagene er meget ens. Halvdelen af de diskoteker jeg kendte er lukket og når folk nævner “same same” ja.. så aner jeg ikke hvad det er! Mine dage går med leg og tumult, jeg er heldig hvis jeg får lov at sidde selv bare en time i løbet af dagen, enten har jeg et barn hængende på mig eller også har jeg travlt med at ordne huslige pligter og få det hele til at hænge sammen. Det vildeste jeg oplever en lørdag nat er at Felix og Zacharias sover 4 timer i streg på samme tid, så jeg kan udnytte det og sove! Alt veninde snakken er der ikke tid til, en sjælden gang i mellem når jeg henter Zacharias i dagplejen er der tid til sladder og sladder bliver det heller ikke rigtig til, for det meste jeg har at byde ind med er mine børn, sjovt nok.. De er jo hele min verden! Min facebookside der tidligere var fyldt med billeder af vilde byturer er nu spammet af billeder af mine elskede børn og jeg har ikke drukket alkohol i over 2 år, og gisp.. Det rør mig ikke, jeg savner det slet ikke!

Så nej jeg er ikke den samme, jeg blev en anden i det sekundt jeg blev mor, nogle gange kan jeg da godt drømme mig tilbage til de vilde byturer og en hverdag uden bekymringer (tro mig når du bliver mor, så ved du hvad jeg snakker om!) men jeg savner det ikke, og derfor har jeg intet behov for at være den samme overhovedet..

Jeg er Luna mor til Felix og Zacharias, og jeg elsker det ?

Jeg vil ikke bytte der med noget ?

Jeg vil ikke bytte der med noget ?

 

Følg gerne bloggen herunder: 

FACEBOOK   INSTAGRAM   BLOGLOVIN’

 

 

[wpsocialite]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Facebook eksperiment - pak mobilen væk.