Skolen mit barns fremtid?

En uge i en “pseudo-mors” sko – uge 13 ♡

 

10 hurtige fra ugen:

1. Felix fik sin 3 måneders vaccine mandag (bedre sent end aldrig ?) 2. Vi har været ude at spise tyrkisk mad og fejre min far 3. Vi har været på legedate med en god veninde og hendes søn Mads 4. Vi har været til 40-års fødselsdag 5. Vi har været til påske frokost ved min far 6. Jeg synes det har været en hård ferie, jeg er træt? 7. Vores lejlighed ligner en sprængt bombe, jeg har opgivet at rydde op eller noget der ligner 8. Zacharias har lært selv at tage sko på 9. Felix har lært at han har en stemme og ligger derfor og “skriger konstant” 10. Vi har nydt det skønne vejr og glæder os virkelig til sommer!

 

Ugens dilemma – tid til nye bleer? 

Ja jeg har tidligere haft vores “tis-problemer” oppe at vende. Det fik vi afhjulpet ved at give underbukser og natdragten omvendt på.. Men om dagen går Zacharias stadig og løsner sin ble, faktisk har han flere gabge formået stortset at pille den af under tøjet. Derfor har jeg tænkt på om buksebleer kan være vejen frem, for de er jo ikke lige til at pille op. Men jeg ved ærligt ikke hvornår man går over til buksebleer og hvilke fordele/ulemper der er i forbindelse med dem.. Så hvornår gik i over til buksebleer? Hvis i overhovedet gjorde det, er det tid til nye bleer? Eller har i en helt anden idè??

 

Tak fordi du læste med?

 

Følg gerne bloggen herunder:

FACEBOOK   INSTAGRAM   BLOGLOVIN’

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Skolen mit barns fremtid?