Lugter mine børn??

En uge i en “pseudo-mors” sko – uge 17♡

 

10 hurtige fra ugen: 

1. Vi har lånt bil i de her dage – hvilen luksus! 2. Man bliver doven af at have bil, vi har nærmest ikke været ude at gå ? 3. Zacharias har fart på i den her uge, han er virkelig begyndt at gentage alt hvad der bliver sagt! 4. Felix kan nu vende sig 360 grader om sig selv 5. Vi har alle været lidt syge, hoste, snot og INGEN søvn! 6. Jeg er ved at lære Felix at sove på fastere tidspunkter 7. Både Felix og Zacharias ELSKER at gå til svømning? 8. Vi er blevet fan af masterchef herhjemme, lur mig om bloggen ikke snart bliver en mad blog ? 9. Vi har været i doktorparken (en park fyldt med ænder, gæs og søde dyr i indhegning) 10. Jeg har besluttet mig for at boy cutte “vores børn” jeg er så træt af det magasin!

 

Ugens dilemma – Negleklipperi

Overskriften siger nok sig selv, men forhelvede hvor går det negleklipperi mig på! Jeg kan SLET IKKE klippe Felix’s negle, jeg har prøvet alt! Når han bliver puslet, efter bad og når han sover, og intet dur! Han er nemlig ved at være så bevidst nu at han skriger så snart jeg finder neglesaksen frem. ?og sover han, ja.. så vågner han! Suk..

Og det resulterer altsammen altså i at han kradser både ham selv og mig til blods. Mine bryster ligner noget der har været oppe at toppes med en kat ?

Så er der nogen der ligger inde med et suværent fif, eller blot vil dele hvordan i gør derhjemme til inspiration, så vil mor her blive MEGET GLAD ?

 

Tak fordi du læste med?

 

Følg gerne bloggen herunder:

FACEBOOK   INSTAGRAM   BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lugter mine børn??