IRRITERENDE sætninger man hører når man venter pseudotvillinger!

At rejse med pseudotvillinger #2 (på vej til flyet)

Nu ligger jeg trygt i sengen i 23 graders varme i Barcelona og kan nu tænke tilbage på turen, der trods MANGE forhindringer gik over al forventning!?

Vi stod op som vi altid gør herhjemme kl 05. Ja mine børn er absolut A-mennesker ? Men lige i dag var det faktisk helt okay, da man bare kunne læne sig tilbage og forberede stille og roligt (vi skulle køre fra Randers 12.15) og trods mine gode intentioner med pakkeliste og forberedelser, så havde jeg ikke fået pakket en skid eller forberedt mig på nogen måder ? typisk! Så det var rart for en gangs skyld at skulle være tidligt oppe, ingen grund til at stresse.. ?

Så morgenen gik med at pakke og handle ind, det endte alligevel i stress og jag, for at pakke med 2 børn, den ene der ville hænge og den anden der gik og pakkede det ud igen man pakkede, ja.. så bliver man bare lidt træt! Så det kan helt klart anbefales at pakke udenom børnene, evt. når de sover ? Men jeg fik pakket, handlet og gjort det rent der nu manglede, så vi var klar til afrejse!

Vi blev hentet 12.15 og ingen af ungerne havde sovet endnu, Felix sov stortset med det samme og sov hele turen ned til Billund lufthavn som vi skulle flyve fra, det var dog lidt mere kritisk med Zacharias. Min plan havde nemlig hele tiden været at de kunne sove i bilen på vej derned, da dagens program ikke bød på noget ordentligt tidspunkter til lur, desværre sov Zacharias sølle 20 minutter, men lidt har også ret, og han var da også frisk og ved godt mod oven på de 20 minutter!

I lufthavnen gik det fint vi fik tjekket ind uden nogle problemer, dog måtte man IKKE have klapvognen med hen til flyet, den skulle afleveres ved Chek inn, hvilket til at starte med var lidt kritisk, men heldigvis var det klapvogne til rådighed på den anden side af tolden ? Det med klapvogne er forskelligt fra lufthavn til lufthavn ? 

Igennem tolden havde jeg min pusletaske propfyldt med babymad og juice med til Zacharias, jeg havde flere steder fået at vide at man må have mad og drikke med til børn under 2 år og det er frataget de her regler med væske, men det gjaldt altså IKKE her, alt blev taget og konfiskeret, pånær mine smoothies, men det var altså kun fordi de var på 100 ml og under dem godkendte grænse for væske! ? Jeg tænker evt at det kan være forskelligt alt efter hvem du møder i tolden og vi bare var uheldige.

Vi var kommet i god tid og kunne derfor nyde tiden inden vi skulle boarde med lidt mad fra sunset. Normalt er jeg altid en der kommet i sidste øjeblik da jeg hader at vente, men med 2 små børn var det yderst rart at være afsted i god tid og kunne tage alt i vores tempo, stille og roligt!

Kl 15.40 blev vi kaldt til boarding og umiddelbart bagefter var vi afsted! ???

Selve flyturen kommer i et oplæg i morgen da der skete rigtig meget og var noget af en oplevelse og for indlægget ikke bliver for langt, så bliver det delt op.. Men hvis jeg fortæller vi IKKE havde strøm på Ipadden, så gæt selv om det bare blev en smule kritisk ??

 

20160525_205636

Zacharias og hans oldefar?

Tak fordi du læste med?

 

Følg gerne bloggen herunder:

FACEBOOK   INSTAGRAM   BLOGLOVIN

1

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

IRRITERENDE sætninger man hører når man venter pseudotvillinger!