At rejse med pseudotvillinger #3 (flyturen)

At rejse med pseudotvillinger #4 (bekymringer)

Nu er vi så på 2. dagen hernede, og her er bare så skønt! Vi nyder det virkelig meget. I går var vi ude og nyde den spanske kultur og spise menu med øl og cola (til mig) i sommervarmen. Den der med at komme ud og sidde på en bar, drikke en cola og spise en tapas, årh hvor jeg elsker det?

Nå men jeg var allerede nu oplevet at få, måske unødige, bekymringer. For ungernes døgnrytme er IKKE EKSISTERENDE! I går sov Zacharias slet ikke middagslur, vi var ude og shoppe og nyde det gode vejr og skulle mødes med oldefar til middag kl 13, min plan var egentlig at Zacharias og Felix skulle sove imens da det var midt i deres normale lur (12 – 15 ca) og Zacharias var også SÅ TRÆT, men lur mig om han bare overhovedet ikke ville sove, så det måtte vi opgive. Felix faldte dog i søvn men sov kun i små 30 minutter.

Efter maden tog vi hjem i lejligheden og der var kl allerede 14.30, og Zacharias virkede stadig fit for fight og fuld af energi. Så jeg tænkte at jeg bare ville hoppe uden om luren og putte ham til den tid vi plejer derhjemme (mellem 18 og 19). En time senere kommer han så og vil ammes og bum så sover han, han sover så tungt at jeg bærer ham ind i soveværelset og ind til Søren og ligger ham i arm med Søren, hvorefter han sover videre, noget jeg aldrig har oplevet før!

Så sødt ??

Så sødt ??

Og der sover han så helt til kl 17, alt imens Felix SLET IKKE får sovet.. Lidt efter at Zacharias er vågnet, beslutter vi os for at gå ud og over at handle, så Felix kan blive puttet til normal tid, da han jo var i total søvnunderskud. Vi går over og handler Felix falder i søvn i bæreselen og vi beslutter os derfor for at gå hen og få en cola sammen med oldefar, men i det sekundt vi er på vej derhen vågner Felix (typisk!!) Efter kun en 10 minutters skraber. Det ender så med at begge under først sover kl 20.45!

IMG_20160527_070447

Og nu sidder vi her, Felix lysvågen og Zacharias der snorksover kl 7, hvor Zacharias normalt er oppe kl 5 og Felix gerne vil sove længere, men ofte bliver vækket af den larm Zacharias laver.. amen altså!

Jeg kan mærke det er svært og for mig skaber der mange bekymringer, jeg er bange for at deres døgnrytme bliver total ødelagt på den her ferie, og vi må kæmpe en kamp når vi kommer hjem igen, for egentlig kan jeg sagrens leve med at gå senere i seng og stå senere op, men de manglende middagslure de bekymrer mig virkelig meget!

Men jeg har besluttet mig for at tage den når vi kommer hjem og nyde mine børn og ferien, så må vi se om bekymringerne bare var helt uden grund ?

Har nogle af jer oplevet noget lignende? Og hvordan gik det da i kom hjem??

 

Tak fordi du læste med?

 

Følg gerne bloggen herunder:

FACEBOOK   INSTAGRAM   BLOGLOVIN

1

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

At rejse med pseudotvillinger #3 (flyturen)