Den der fu**ing selvstændigheds alder!

Mamma challenge #2 klar parat start!

Så blev det onsdag! Og hvor er det fedt at se dem der vil være med. Jeg har funderet lidt over hvordan det skulle gøres, og er kommet frem til at jeg har oprettet en seperat facebook gruppe, til alle jer seje mama’er der vil være med. Man kan søge om medlemskab hele dagen i dag, og efterfølgende bliver gruppen hemmelig, så det kun er os.

Vi starter ud med 30 days ekstreme squat challenge via en app, der hedder det samme. Hvor der hver dag skal postes billeder med dagens work out i form af screen shots. Man starter blidt ud med 250 squats? og slutter med 500 squats, indimellem tillader appen også hvile dage for at undgå eventuel overbelastning. Jeg tænker at hvis man synes det er lige i overkanten, så kan man tage halvdelen og ende på 250. Men jeg kaster mig ud i det, med 250 fra start af ?? avav..

Sådan ser det ud i praksis 😀 Men udover de 30 dages challenge, efterfulgt af 30 dage med planken, så handler det blot om personlige mål. Der er i gruppen en præsentationstråd, hvor man kan præsenterer sig selv og sine mål. Ingen regler for kilo og cheat days eller kost, bare man i sammenhold med gruppen holder sig kørende og motiveret.

Og når de 2 måneder så er gået, så bliver der via lodtrækning fundet en sej mamma der vinder et supergavekort på 500 kr. Det eneste kriterie der er for at kunne vinde er blot at man er med og aktiv, hvis ikke det er motivation, ja så ved jeg ikke hvad er! haha..

Så er du klar?! så skynd dig at melde dig til og spreder gerne budskabet, hvis du kender nogen der skal sparkes i gang ?

 

Mine personlige mål

Som sagt så hedder mine personlige mål at smide alt væk der hedder slik og cola og erstatte alle drikkevarer, blot med vand. Udover det vil jeg egentlig leve meget som jeg plejer, da jeg ikke gider at bruge tid eller penge på at skulle kreaerer alle mulige special retter, dels økonomisk og dels på grund af børnene og det at jeg er en træt mor til 2 røvere. Derudover kører jeg jo så squat challenge efterfulgt af planken challenge, også drømmer jeg om at kunne løbe igen, bare et par gange om ugen ?

Min vægt hedder her til morgen 88.8 kilo ? og jeg vil ikke sætte for høje krav og går derfor efter at tabe små 5 kilo. Jeg tænker jeg vil veje mig en gang om ugen og dele resultatet med jer!

I får lige til sidst et før billede af mig også håber vi at efter de her 30 dage, så har jeg rigtig squat røv og en flad mave, meeeeen lad os nu se ?

Og ja.. alt sidder lidt løst efter 2 børn med 13 måneders mellemrum ??

Og ja.. alt sidder lidt løst efter 2 børn med 13 måneders mellemrum ??

 

Klar parat start!!

 

Tak fordi du læste med?

 

Følg gerne bloggen herunder:

FACEBOOK   INSTAGRAM   BLOGLOVIN

1

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Den der fu**ing selvstændigheds alder!