Om at være mor til 1 for en stund!♡

Haters gonna hate!

Jeg bliver så træt, virkelig! Jeg ved ikke om det er en tendens der kommer sig af at flere og flere følger med, at jeg når ud til flere følgere. Men hvor bliver jeg bare træt af den konstante heads der er på mig! Jeg oplever dagligt at få kommentarer, der fortæller mig hvor latterlig og bedrevidne jeg er, og jeg oplever at folk peger fingre og latterliggøre mig.

Jeg er generelt et meget rummeligt menneske, og jeg kan også sagtens rumme alt det her! Jeg giver plads til at vi ikke er af samme mening, og modsat rigtig mange af de her såkaldte “haters” så gør jeg det i en sober tone! Jeg har ikke noget behov for at ytre mig om hvor dårlige og dumme andre er!

Og ja jeg er en pige med stærke meninger, det er en del af mig, og faktisk noget jeg er rigtig stolt af! Jeg synes det er stort at man som person ved hvad man tror på og det er sku’ også selvom man ikke er enig. Jeg hader eksempelvis den kære Pia Kjærsgaard, som i virkelig hader hendes syn på verdenen, MEN jeg respekterer hende som politiker, fordi hun ved hvad hun tror på og hun er skide dygtig!

Kan i se forskellen? Og at jeg har stærke meninger om noget, betyder ikke at jeg står og peger fingre og indirekte siger at alle der er af en anden holdning, de er dumme eller de er forkert på den, sådan en ting vil jeg simpelthen IKKE pålægges! For jeg gør rigtig meget i at være rummelig, give plads til alle og deres meninger, og faktisk så gør jeg rigtig meget for at komme hele vejen rundt, belyse alle sider af moderskabet og sætte fokus på at vi alle er lige, uanset udgangspunkt, og det ved dem der følger med også!

Men det er et faktum at det er MIN BLOG og derfor vil MINE HOLDNINGER komme til kende, derfor behøver vi ikke at være enige, og var vi alle enige, var alle ligesom mig, så ville verdenen satme være et kedeligt sted, det er jeg ikke bleg for at indrømme!

Så god karma og til alle jer der bliver så trætte af at høre på mine holdninger, så er der absolut ingen der tvinger jer til at læse med <3

 

Tak fordi DU SELV VALGTE at læste med <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Om at være mor til 1 for en stund!♡