Om at ligge kontrol mor på hylden og give slip!

Alkohol og amning?!

Ja, nu ved jeg ikke om i allerede ved det, men snart kommer der nye anbefalinger, når det gælder alkohol og amning.

Den nye anbefaling hedder sig at man kan drikke 4 genstande og amme efterfølgende. Der er lavet nye undersøgelser om hvor meget alkohollen i mælken påvirker barnet. Undersøgelsen er lavet ud fra studier hvor man har ladet kvinder amme efter indtag af 4 genstande, hvor efter de har ammet deres børn lige efter, når promillen har været på sit højeste. Efterfølgende er børnenes promille blevet målt, og den har lagt i gennemsnit på 0.05, det vil sige en tiende del af hvad man lader folk køre bil på. Altså promillen er så minimal at den er uden betydning.

Jeg tænker lidt at det kan være rigtig skønt for nogle, for mange kan føle sig begrænset af amningen og savner et glas vin eller to til maden ovenpå en alkoholfri graviditet! ? Dog tror jeg ikke personligt jeg ville kunne gøre det, jeg “er vokset op” med at alkohol og amning slet ikke hører sammen og derfor ved jeg at jeg vil blive plaget af skyldfølelse! Derudover tror jeg at der kan opstå en masse dilemmaer i forhold til omverdenen, da størstedelen jo også er af den overbevisning at amning og alkohol er no go.. og der vil måske hurtigt kunne blive set skævt på en! Det er vel et temperaments spørgsmål, for jeg ved at jeg ville frygte folks reaktion, og jeg ved at jeg ikke ville magte at skulle forsvare det overfor både familie og venner.

Hvad tænker du om de kommende nye anbefalinger? ?

received_10208543796125127

Tak fordi du læste med?

 

Følg gerne bloggen herunder:

FACEBOOK   INSTAGRAM   BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Om at ligge kontrol mor på hylden og give slip!