En dag med bid i!

Hold nu K*ft med de tigerspring!

Det kan godt være jeg bliver en anelse upopulær, men de der såkaldte tigerspring de hænger mig efterhånden langt ud af halsen. Jeg er godt og grundigt træt af at høre om spring 7/8 og appen vidunderlige uger (som helt klart er synderen her!)

Forstå mig ret! Jeg er helt sikker på tigerspring/såkaldte udviklingsspring eksisterer, ingen tvivl der.. Jeg har da også selv oplevet et par stykker, især omkring 4 måneders alderen når børn har en tendens til at skrue op for mælkeindtaget, noget der fejlagtigt ofte bliver tolket som sult, og derfor starter mange forældre op på grød, nok om det, den tager vi en anden dag 😉

Jeg siger ikke noget negativt og jeg synes det er super godt at have en viden om at børn kan komme igennem de her udviklingsspring, at børn oplever at der sker noget omkring dem, og det er med til at kunne give en reaktion fordi de pludselig rykker sig hurtigere end de kan følge med! Det er jo et super godt redskab at have som mor og have i baghovedet, at der er en mulighed når ens barn pludselig ændre mønster!

Der hvor jeg bliver træt er når der så findes nogle kloge hoveder som har opfundet en app og skrevet en bog, med henblik på at tjene penge, det kan vi vidst godt blive enige om! Også går der ellers trend i den, og den her app og den her bog er bare så typisk som alt andet man kan læse om børn, det putter dem i kasser!

Pludselig er de her tigerspring tidsbestemt, og der er endda beskrevet hvordan barnet normalt vil reagere, meget detaljeret. Er det bare mig der ser sort når jeg ser sådan noget! Jeg bliver træt i mit lille hoved, træt af at man konstant skal putte børn i kasser, når barnet er 6 måneder så skal det kunne dit og dat, ellers er det lige pludselig udviklingsmæssigt bagude. Barnet skal sørme også følge en bestemt kurve og tage minimum x antal gram på om ugen, ellers ringer alarm klokkerne, det her barn må mistrives, for det passer ikke ind i sundhedsplejerskens kurve! Det er ikke robotter eller planter for he****!

Og nu den sidste nye på listen, TIGERSPRING! Jeg ser konstant mødre der forbereder sig på kommende spring, jeg ser mødre der bekymre sig når børnene ikke reagerer som beskrevet eller til tiden også ser jeg konstant mødre som overanalyserer sit barn ned til mindste detalje og pludselig kan vi godt mærke det her spring, for igennem dem, det skal man jo!

Fordi der bliver sat tid og sted på, så pådutter mange pludselig sine børn de her spring! Siden hvornår er det blevet normalt bare at kigge på sit barn og forholde sig til situationen, INGEN og jeg gentager INGEN børn er ens, og man kan aldrig putte dem i kasse, aldrig!

Det her er absolut ikke en kritik af mødre som bruger vidunderlige uger, jeg tror ikke på at nogen gør noget i en ond eller negativ mening, OVERHOVEDET! Men for filan jeg synes bare det er en træls tendens, og hvad bliver det næste? Afføringsskemaer der indikerer barnets humør? det skulle seriøst ikke undre mig…..

 

Tak fordi du læste med <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En dag med bid i!