Alle kan amme - opsummering...

ER I IKKE MØDRE?

Det har været nogle vilde dage! Jeg har oplevet en såkaldt shitstorm, jeg er blevet svinet til, jeg er blevet kontaktet både på min blogside men også på min private facebook, hvor jeg har oplevet at blive kaldt alt luder til møg kælling! Skal jeg være ærlig? Så bliver jeg da påvirket!

Jeg har slet ikke magtet at åbne min facebook, fordi hver gang jeg åbnede den var det negative opslag, negativ respons eller personlige angreb! Nogle vil sige det var min egen skyld, men helt ærligt! Gu var det ej.. Fordi jeg laver et indlæg med en overskrift der lyder “alle kan amme”, så giver det ingen ret til mudderkast og blive personlig, overhovedet!

Især fordi den tekst stadigvæk ikke var myntet på nogen og jeg flere gange beskrev at jeg følte med de her mødre, at det var systemet der svigtede, ja jeg kunne blive ved! Jeg gjorde mit, og nej jeg er ikke perfekt, jeg kunne måske godt have formuleret nogle sætninger anderledes for at tage 100% hensyn, men jeg ser verdenen med mine øjne og jeg kan ikke vide hvordan andre vil læse eller tolke mine ord! Det er det der er et problem når vi snakker de sociale medier……

Jeg var ikke personlig og nedladende, det var alle andre! Og helt ærligt, hvad fanden bilder i jer ind? størstedelen af jer der gik i selvsving er mødre, og jeg får ondt i maven over det er den tilgang man har.. Har man som mor ikke et ansvar for at opføre sig ordentligt, for at være et godt forbillede, også selvom ens barn ikke kan se det? Jeg synes da det er trist at der sidder mødre derude der begynder at kalde mig ting og endda true mig. Også ved vi alle jo det kun sker på de sociale medier, jeg tvivler på de fleste ville sidde og latterliggøre mig, kalde mig luder, ja you name it, ude i den virkelige verden! Det er fandme pinligt…..

Jeg lagde ud med at være provokerende, og jeg havde forventet modgang, men jeg havde sørme ikke forventet at folk ville opføre sig på den måde. Jeg håber bare at alle mødrene vågner op og i hvert fald ikke lærer deres børn at det er sådan man opfører sig, for helt ærligt så frygter jeg godt nok for den kommende generation!

imageimage
image

 

Og det er kun en brøkdel af det jeg har oplevet, altsammen fra mødre eller kommende mødre…..

Men jeg holder hovedet oprejst, og tager det med! Og hint til alle jer mødre der ikke ved hvordan man begår sig på de sociale medier, stop nu.. om i vil det eller ej, så har i et ansvar for at lære jeres børn at man skal opføre sig ordentligt og det er sku ligegyldigt hvad der ligger forud, det kan ikke forsvares.

 

 

 

Tak fordi du læste med <3

2

  • Anonym

    De er simpelthen så pisse høj hellige de mødre inde i den gruppe!
    Og som de rotter sig sammen om.dig lige nu er direkte klamt!
    At de er mødre og opføre sig sådan er virkelig forfærdeligt! Stakkels børn, hvis forældrene opføre sig sådan. Hvordan mon deres børn ikke bliver så?
    De viser kø at voksen mobning er okay…

    Du er pisse sej, Luna….
    Fuck dem…!! ✌✌

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Wow – syntes godt nok at folk er hårde ved dig… Jeg var ikke enig i dit indlæg om amning, men kunne da aldrig finde på at skrive sådan til dig, bare fordi vi er uenige. Jeg tror virkelig at folk ofte gerne vil tolke forkert, bare så de har noget at “skyde” med. Det er fandeme ikke okay! Og ja vi er forbilleder for vores børn og til tider så skræmmer det mig at folk skriver sådan noget til hinanden på de sociale medier. Godt du siger fra og er enig med dig!! Stort skulderklap herfra også selvom vi ikke altid er enige? God weekend?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Alle kan amme - opsummering...