Bær din baby! - Man kan hvad man vil <3

En flytning uden hjælp og med 2 små børn!

Jeg var væk i går.. Hvorfor mon? Jo jeg brugte hele dagen på flytning i går.. Vi har fået ny lejlighed, væk fra tredje sal og hej til stueetage med egen indgang og egen terasse samt lukket gård! Så børnevenligt – og SÅ skønt! Det nye sted er faktisk 25 kvm2 mindre end den tidligere lejlighed, men det er SKØNT! Med 2 små børn der gemmer og putter ting overalt, så kan man sku godt få for mange kvm2 (hvis du spøger mig!!)

Nå men helt ærligt så føler jeg mig som en overskuds kvinde uden lige! Jeg stod op, afleverede unger, tog i skole i 2 timer og blev så hentet også blev flytningen skudt igang. Jeg havde besluttet mig for at flytte mens ungerne var i dagpleje, så der ikke opstod stress fra min side, i takt med at man pludselig skulle være afhængig af at kunne finde nogen der kunne passe, og skulle have endnu flere ting der skulle gå op!

Det var kun mig og min lillebror til at flytte, min mor var chauffør! Og vi fik flyttet 7 læs, deriblandt verdens tungeste sofa, men super mor her hun bar rundt på den, som om hun aldrig havde lavet andet.. haha, ej det var tungt! Nogle gange bliver jeg sku forundret over hvor stærk jeg er og hvor meget man egentlig kan når man skal.

Men 7 flyttelæs, også blev jeg ellers afleveret ved dagplejen kl 15, hvor vi alle 3, Felix, Zacharias og jeg tog bussen hjem. Vi tog hjem i flytterod og lort, og der var kaos!! Zacharias fandt lamper, skruetrækker, ja you name it, da der jo flød med lort over alt, og begge unger gjorde at jeg slet ikke kunne pakke ud eller det der lignede.. Hele aftenen blev en fræse af nej nej og atter nej, et ord jeg hader og afskyr, men de var overalt og jeg kunne ikke skærme dem nogen steder!

Så da de kom i seng besluttede jeg mig for at det ikke skulle være sådan når vi stod op, det kunne jeg på ingen måder overskue!! Så jeg gav mig i kast med at pakke ud, og kl 23.30 havde jeg pakket alle flyttekasser ud, stillet alt på plads, vasket 3 tøj vaske, og kørt opvaskemaskinen 3 gange! også satte jeg mig til at lave fysikrapport til kl halv 2 i nat 😀 – MAN KAN HVAD MAN VIL!

Og nu sidder jeg her i skolen med helt små øjne og kører på 4. kop kaffe, jeg har ondt i arme og ben og mine hænder er fuld af vabler, men det var det hele værd! For jeg kan slet ikke vente med at komme hjem, komme hjem til vores nye hjem, som absolut hører under kategorien Randers fedeste lejlighed hvis du spørger mig 😀

Kaos!!

Kaos!!

Kl 23.30 <3

Kl 23.30 <3

Flytning og børn kan SAGTENS gå op, også selvom man ikke måske ikke har alle de normale forudsætninger, mange flyttemænd eller pasning af børn! Det er bare med at være kreativ og finde overskuddet frem <3

Tak fordi du læste med <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Bær din baby! - Man kan hvad man vil <3