Inkompetente vagtlæger!

Kropsbehåring alla 80’erne!!

ja er der en ting jeg bare er total ligeglad med efter jeg har fået børn, så er det sørme kropsbehåring. I slutningen af graviditeten  med Zacharias nåede jeg hvalstadiet og kunne ikke det der ligner baberer mig under bæltestedet (ikke uden åndenød, svimmelheds anfald og ondt i samtlige led!)

så jeg fødte med fuld hårpagt (for ikke at nævne de her 8 underlivsundersøgelser i dagene op til fødslen) foran flere jordmødre og læger og aldrig har jeg været mere ligeglad, og det har hængt ved siden , og vi snakker alle steder! mine ben kan sammenlignes med en fuldvoksen mands, for jeg er en af de her heldige sataner som har sorte hår alle steder.

du ser mig tit rende rundt i shorts men kan til tider blive helt i tvivl om jeg nu har bukser på! 😀 .. Mine armhuler, prøver jeg at barberer en gang i mellem, det er nu kun for at være flink ved omverdenen, ofte har jeg bare en lang cardigan på også er der alligevel ingen der ser det. Hvad man ikke ved har man ikke ondt af! Haha..

Hvorfor har jeg det sådan? Bund ærligt.. Jeg gider virkelig ikke bruge tiden på det, det er et alt for stort arbejde, kun for at please andre, gøre andre glade og fremstå top lækker. Den tid kan bruges langt mere fornuftigt, på at sove, rydde op, gøre rent eller lave de der irriterende lektier, nej.. Det er på ingen måder det værd, min tid er knap og dyrebar efter jeg har fået børn 😀

jeg indfører bare kropsbehåring alla 80’erne, godt hvad andres mening er, rager mig. Så længe jeg er glad og tilfreds og jeg får spænderer min tid som jeg finder bedst, så er jeg glad 😀 og jeg har jo verdens mest perfekte mænd i mit liv, så dem skal der ikke jagtes 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Inkompetente vagtlæger!