Vær den mor DU finder bedst!

Danmark, hvad sker der for dig?!

Jeg er vred, jeg er i chok, jeg er frustreret og ikke mindst så er jeg pinlig berørt af at være en del af et samfund der opfører sig så grimt og umenneskeligt!!

Jeg tror som udgangspunkt på det gode i alle mennesker, og jeg tror at ting såsom racisme på lige fod som eksempelvis debatten om langtids amning, handler om uvidenhed. Jeg tror ikke at man er et dårligt menneske fordi man har et knap så pænt syn på sine medmennesker, det gør jeg virkelig ikke!

Men lur mig om der ikke er en grænse!! I dag blev der delt en artikel om syriske børn der er blevet udsat for seksuelle overgeb af personalet! Det var 2 kvinder der havde udført overgrebene, det gør det absolut ikke mindre forkert, overhovedet! Læs artiklen HER

Jeg går ind og læser kommentarsporet på overstående artikel og hold nu op jeg væmmes!!!

Der er kommentarer der indirekte forsvarer hvad der er sket, for hvis syrer må voldtage, hvorfor må vi så ikke begå overgreb? Der er kommentarer der beskriver hvordan det nok var drengenes egen idè, der er tvivl om deres alder og værst af alt så er den teorier om hvordan de har presset de kvindelige ansatte med trusler om vold!

Hvad fuck sker der i hovedet på folk, hvor fanden er vores medmenneskelighed henne?! Er den bare druknet i fremmedhad og idioti? Det er direkte ondskab! Jeg kaster op, sekuelle overgreb kan ALDRIG forsvares ligegyldig hvilken alder, race eller tro der er tale om, fucking aldrig aldrig nogensinde!!

Også når det er børn der er tale om, og ja det var drenge i alderen 15 – 17 år, men gør det det mere okay? Det er stadigvæk børn, børn der er blevet udnyttet, udnyttet et sted der skulle forestille at skabe trygge rammer for dem ovenpå krig, død og ødelægge og det er det her vi byder dem, samtidig med vi forsvarer udfaldet?!!

Jeg synes det er en uhyggelig tendens, et forfærdeligt menneske syn og den grimmeste generalisering, af en befolkningsgruppe. Det er børn vi snakker om, også selvom de er 15 år! Vågn nu forhelvede op, du bliver ikke defineret hvem du er ud fra race, hudfarve eller tro, stop nu! Vi er alle mennesker, alle.. Men men med sådanne sindsyge holdninger, kan jeg godt blive i tvivl! Jeg vil i hvert fald gøre mit for at Felix og Zacharias vokser om med viden om at vi alle er mennesker, vi er alle unikke og det der skal være plads til alle og fandme nej om de nogensinde skal vokse op og forsvare seksuelle overgreb på børn, skam jer!!!!!!

Det er en grænse!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vær den mor DU finder bedst!