LORTE pædagoger - Det må bare IKKE ske!!!!

Om at være tante kedelig!

I dag var vi til julefrokost hjemme ved Sørens mor, ikke nok med drengene og jeg kom 2 timer senere på grund af de absolut IKKE ville sove middagslur til normal tid, ja så tog vi også hjem inden desserten.

Alt min tid blev brugt med at lege med drengene på gulvet, ikke en gang pakkespillet deltog jeg i (men på en eller anden måde vandt jeg 5 pakker uden overhovedet at være til stede, se det er cool!)

Men siden hvornår er jeg blevet sådan en røvsyg tante som bare kommer fordi hun skal? Spørger du mig så var min storheds tid jo stadigvæk u går, det var i går, jeg var ung og dum og kunne tyller en hel flaske små grønne og stadig holde mig oprejst, det var i går jeg holdte et brag af en 18 års fødselsdag, hvor jeg i min 7 hestes brandert tabte 1000 kr (Surprise) og gjorde mig uvenner med halvdelen af gæsterne. Rædselsfuldt og fedt på en og samme tid!

Og nu sidder jeg her som en røvsyg tante som sidder og sipper til min lunkne cola og holder mere øje med om mine børn hygger sig end det faktum at vi alle skulle hygge os til den her julefrokost. Hvad skete der Luna?

Alkohol og mig har ikke stiftet bekendtskab i knap 3 år, haha.. Og vi støder ikke ind i hinanden lige foreløbig. Jeg sigter efter at være hammerlam til min 30 års fødselsdag, selv om det er laaaaaaangt ude i fremtiden! Også alligevel for eftersom det var i går jeg blev 18, så må det jo være imorgen jeg bliver 30.. ligegyldigt hvad så flyver tiden! Til alle jer unge derude, nyd det mens i kan for inden i får set jer om så er I blevet RIGTIG voksne! 😀

Det var en gang, 18 år gammel og pink hår ??

Det var en gang, 18 år gammel og pink hår ??

Nu vil jeg gøre mig klar til at gå i seng, det er vel lørdag.. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

LORTE pædagoger - Det må bare IKKE ske!!!!