Pseudotvillingerne, 1. December - Opkaldet!

Pseudotvillingerne 2. December – Klar til afrejse!

Den 2. December var en skøn morgen, Felix og Zacharias vågnede efter en lang nat. Ingen af dem kunne finde ro, de var ikke forberedte, intet var pakket og i dag skulle de drage imod Grønland.

Hvad skulle man bruge? Hvordan er vejret på Grønland? Spørgsmålene var mange eftersom ingen af dem havde været på Grønland før. De blev enige om at pakke let, de blev enige om at Grønland måtte være et grønt land og derfor varmt. Så der blev pakket shorts, t-shirts og sandaler, alt sammen i en lille grøn kuffert. Vigtigst af alt fik de pakket deres nissehuer, deres uniform, for mon ikke julemanden ville blive sur, hvis de glemte det der kendetegnede dem og deres proffession.

Det gik ikke stille for sig, for under alt rodet med at få pakket, stod Felix hele tiden og brokkede sig: “Hvorfor skal vi afsted, jeg vil meget hellere blive her, bare dig og mig med masser af narrestreger!” Hvorefter Zacharias stemte i med: “Jeg ringer også til den fagforening på mandag!” (for i morgen var det jo lørdag og nisse fagforeningen havde lukket!)

De blev sammen enige om at tage afsted alligevel, de måtte bide i det sure æble, for de frygtede inderligt at miste deres job, kunne de ikke nisse sammen mere, ville de blive sendt til regnbuerne og arbejde, hver for sig, og undvære hinanden, det ville de aldrig kunne, sammen var de næsten som en person, de var jo pseudotvillinger!

De var klar!

De var klar!

Alt var pakket og klart, de var nu klar til afrejse, så de gik ud af døren, uden at se sig tilbage, Grønland vi er på vej!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Pseudotvillingerne, 1. December - Opkaldet!