Pseudotvillingerne 2. December - Klar til afrejse!

Pseudotvillingerne, 3. December – Afsted

Af sted det gik! I kufferten var sommertøjet, dog måtte Felix og Zacharias trække i vintertøjet ved afrejsen, Danmark var jo så koldt på den her tid, de glædede sig her i vinterkulden til at komme til det grønne land, Grønland!

Alligevel var det ikke med munter klang de tog afsted, Felix var stadig rigtig ked af det og ville aller helst blive hjemme og Zacharias glædede sig til det blev mandag så han kunne ringe til nisse fagforeningen!

Nissen Felix var stadig mut over at skulle af sted !

Nissen Felix var stadig mut over at skulle af sted !

De kom ud til lufthavnen, da nisser er for små til at sidde selv i flyvemaskinen, så havde de følgeskab sendt fra Grønland, som skulle rejse med dem! Julemanden kaldte dem hjælpere, de fungerede lidt ligesom nisserne, dog var de store som mennesker og måtte derfor ikke lave nissestreger, så på rangstigen der befandt Felix og Zacharias sig lidt længere oppe, end hjælperne, se det var lidt sejt!

Ind i flyveren, hvor de skulle spændes fast på skødet af hjælperne. Hvor var flyet bare kedeligt, ingen julepynt, ingen nissehuer, man kunne godt se at der her normalt var nissefrit område! Æv, og så lige til de skulle op og møde chefen, det er ikke noget værrer end nisser som ikke er i julestemning..

FB_IMG_1480793752398

Men trods bumlen og bragen og manglende julestemning, så klarede de turen. De var landet og glædede sig nu til at kunne nyde den skønne natur, men i stedet mødre er et land dækket af Sne, og et hav frosset til is…

Se alt den Sne, og jeg har kun min t-shirt på!?

Se alt den Sne, og jeg har kun min t-shirt på!?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Pseudotvillingerne 2. December - Klar til afrejse!