Hvorfor man som mor ALDRIG går sent i seng!

En lille opsamling!

De sidste dage har været hektiske, jeg havde torsdag en fotograf med hjemme og tage billeder, fredag var vi til julefrokost og lørdag var jeg til gensyn med nogle gamle folkeskole veninder, ja! Der har bare været meget.. MEN nu opsamler jeg lige lidt til de nysgerrige.

I forhold til min nye livsstil så kører det som smurt trods manglende opdatering onsdag, er jeg IKKE faldet af på den, tværtimod. Onsdag morgen sagde vægten 95.7, et yderligere vægttab på 1 kg, det vil sige at jeg på 3 uger har formået at smide 8 kilo, det er crazy! Men jeg forventer at det fra nu af går stille og roligt, det vigtige er også min nye livsstil, at jeg har kontrollen og ikke omvendt! Og kontrollen den har jeg, min lyst til søde sager er forsvindende lille og cola trangen er 100% væk, min krop hungre kun efter vand, det er FANTASTISK! I morgen er der veje dag igen, og jeg glæder mig ?

I torsdags havde mig og drengene jo så besøg af en fotograf, jeg frygtede Deutz var sikker på det ville blive yderst nervepirrende, men det var slet ikke så slemt. Vi blev enige om at jeg bare gjorde som vi plejede og så var han der bare! Han var der i hente situationen og hele vejen hjem, hvor han konstant tog billeder, men så diskret at jeg næsten ikke ænsede det.

Da vi kom hjem fortalte jeg at vi altid ammede i sofaen, og imens jeg fandt boller frem (som vi altid får når vi kommer hjem) og tændte for tv’et, så stillede han video kamera op, helt stille og roligt. Også optog han ellers i stilhed mens vi ammede og så film, ligesom vi plejer. Da det var overstået skulle jeg så til slut snakke direkte til kameraet, og det var til gengæld voldsomt grænseoverskridende, jeg både stammede og vi måtte prøve af flere omgange, men det lykkedes! Og den søde fotograf forsikrede mig om at han havde prøvet meget værre, ha ha.

Og det vilde er at jeg ender i avisen måske allerede i dag, jeg modtog i går den kommende artikel til rettelse, og den er bare så god! Nu mangler jeg bare selv at se den i færdig udgave med billeder, det bliver SÅ SPÆNDENDE.

Så en lille update herfra, jeg er en travl kvinde i de her dage, men jeg er her stadigvæk?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvorfor man som mor ALDRIG går sent i seng!