I morgen er en nervepirrende dag!

Hvorfor man som mor ALDRIG går sent i seng!

Okay, i går var en god dag, faktisk var den så god at jeg først endte i seng kl 3 om morgenen, og det er over 3 år siden det sidst skete, og der går I HVERT FALD 3 år mere før det sker!

I går var vi til julefrokost, Søren, Zilas og jeg, imens Felix og Zacharias sov hjemme ved mormor, med hygge og juletræs tænding inde i byen. Egentlig er jeg jo ikke meget for at få drengene passet “bare fordi”, men Søren og jeg laver aldrig noget sammen mere, så det var en oplagt mulighed for mor og far tid, som selvfølgelig var inklusiv baby Zilas.

Og det var skide hyggeligt, Zilas var et pragteksemplar der sov en time efter vi kom og til vi tog hjem, stemningen var høj og der var god mad (jeg lod mig selv skejse ud i dagens anledning). Søren nåede til det punkt hvor han synger (råber) i stedet for at snakke, og han har stensikkert ondt i hovedet i dag, uden tvivl! Men vi var alle glade.

Klokken blev mange og jeg nåede et punkt hvor trætheden ramte som en mur, jeg er som sagt ikke vandt til at være længe oppe, og da Søren blev så fuld at alkoholen røg udenbors besluttede jeg mig for at vi skulle hjem, så jeg ringede efter Sørens mor, som var taxa og så lod vi bilen stå.

Lige da vi var kørt spurgte jeg den syngende Søren som var midt i et vers af “nitten”, om han havde husket de bleer vi havde købt til Zilas, der var nemlig ikke flere hverken hjemme eller i pusletasken og vi havde derfor købt nogen med på vejen! Svaret lød nogenlunde: “jeg har trukket nitteeeeeen, JA de er bagi! Jeg har jokket i en lort…..” godt så! Så vi kørte hjem, en god halv time i bil, for at erfare at der ingen bleer var bagi bilen, manden mente de lå bag i vores bil, selvfølgelig, SUK!

Så der var vi hjemme, kl 2 om natten, med en Zilas der selvfølgelig lige havde over skidt det hele, uden bleer i hans størrelse, for der var masser af bleer i str 6, og kunne ikke gøre fra eller til! Så jeg måtte være kreativ og komme ham i en str 6 ble, snørret lidt ind, også måtte jeg jo købe bleer når vi vågnede (styr på pisset) kl 3 blev lyset slukket og jeg regnede med vi kunne sove længe, når nu min mor måtte trækkes med a-børnene!

Det var IKKE tilfældet, kl 6.30 vågnede jeg badet i lort og en Zilas der var lysvågen, efter et bad løb vi over og handlede bleer i håbet om der ikke forekom flere lorte bleer på vejen (vi klare de den!) og nu sidder jeg så her, med kvalme, hovedpine og ligner en der ikke har sovet i flere år. Jeg sidder og tænker aldrig igen, og vidste man ikke bedre ville man tro jeg havde de vildeste tømmermænd, men nej, jeg har bare børn, intet mindre og derfor må jeg huske på, at den der med at gå i seng kl 3 om morgenen, den dur bare IKKE! Puha.. Måske og kun måske prøver jeg igen om 10 år, jeg er ikke træt, jeg er DØDEN NÆR! ZzzZzzZzz

Obs. Søren har ikke givet mig tilladelse til at inkluderer hans brandert, men jeg tænkte at det måtte være betaling for glemte bleer, s****e!

 

hvis i undre jer over manglende opdateringer om vægttab og fotograf, så kommer det snarest. Jeg har bare haft meget om ørene, men jeg glemmer det ikke! ? 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

I morgen er en nervepirrende dag!