QogA svar på spørgsmål <3

Krigerens finger?!

Husker i Felix finger der næsten faldt af? Hvis ikke du kan huske det, så læs her.

Det har været en lang og sej kamp, med masser af penicillin, betændelse og forholdsregler. Faktisk afsluttede vi først penicillinen for små 3 dage siden, først der begyndte vi at kunne se en ende på det!

Fingeren har klaret det hele, der er kun et lille bitte sår tilbage, ellers er den helet fuldstændig op, det er fantastisk, i flere uger frygtede jeg at det ville gå galt, at fingeren ikke ville hele ordentligt, at det måtte fjernes. HELDIGVIS skete det ikke!

Men det er stadig en følelsesmæssig rutchetur for mig, for fingeren er ikke pæn, den bærer tydelig præg af hvad der skete! Nu skal jeg jo heller ikke overdrive for taget i betragtning af hvad der skete, så er det sikkert et fint resultat, men det kan ses, og det gør ondt! Hver gang jeg får øje på fingeren, presser tårene sig på, hele oplevelsen, blodet, det hele sidder stadig dybt i mig, det er hårdt!!

 

Sådan ser fingeren ud nu!

Sådan ser fingeren ud nu!

 

Sammenlignet med den anden finger er der stor forskel <3

Sammenlignet med den anden finger er der stor forskel <3

Det er selvfølgelig svært at fange ordentligt på kamera med sådan en lille bitte finger!

Heldigvis siger lægen at han vokser fra det, så om 5 år fra nu af, vil det stortset ikke kunne ses, jeg må bare væbne mig med tålmodighed og huske på at jeg har jordens sejeste dreng som har klaret det så flot!! <3

bty

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

QogA svar på spørgsmål <3