De der små puf..

Samsovning, putte-tid eller mangel på samme..

Hvis i har fulgt med, så ved i at pt der sover vi alle sammen i samme seng, ja vi samsover! Jeg kunne skrive en MASSE om hvorfor det bare er godt, og hvorfor det i mine øjne er det bedste så længe børnene er små, men vi er ikke alle ens og det respekterer jeg! En ting er sikkert vi ELSKER det. Men hvordan når den lille ny kommer, hvad så, man kan sku’ da forhelvede ikke sove 3 børn og mor (nogen gange far) i samme seng, kan man?

Jo det kan man i hvert fald! Som beskrevet her så bor vi også småt, så det er heller ikke fordi vi har alverdens muligheder, MEN Zacharias er til September 3 år gammel, han kunne måske godt kunne på eget værelse… Men nej, for det er ikke hans behov, ikke hans ønske, ikke endnu og igen så skal han ikke “straffes” bare fordi vi har et behov for at få endnu flere børn! Og pt er der faktisk rigelig med plads.. Vores nuværende situation er at vi sover på madrasser på gulvet, det er simpelthen fordi at jeg ikke vil gå og frygte at drengene triller ned, vi har 2 madrasser en 1,40 madras og en 90, madras, det vil sige vi faktisk har en kvadratisk seng, som er 230 x 230 og det er skide fedt, fylder ungerne for meget på den ene led, ja så sover jeg sku’ bare i fodenden, intet problem!

Men når der så kommer en nummer 3, hvad så? Jamen så tænker jeg at skærme ham/hende ved at have en babynest og altid sørge for at h*n kun sover på min ene side og drengene på den anden, ligesom jeg gjorde da Felix kom. For at passe på ham, lå han altid på min ene side (den sikre side op af væggen) og Zacharias på den anden, og det har altid fungeret PERFEKT! Ligegyldigt hvad så er 90’er madrassen næsten altid ledig, da drengene helst vil ligge helt tæt og derfor ikke fylder ret meget, derfor er jeg HELT SIKKER på at pladsen slet ikke kommer til at mangle <3

De ELSKER det <3

Og hvad så med putte tid, sexliv eller mangel på samme? Altså personligt så synes jeg de forældre der kun kan være intime i soveværelset de mangler passion (undskyyyyyld), kun fantasien sætter grænser, det er endnu et behov jeg personligt sagtens kan undvære for mine underskønne børn, for at se dem sådan der ^ gør det det hele værd <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

De der små puf..