Om Amanda der sidder i kørestol og er kommende mor til 3! <3

Om forandringer og tiden der forsvandt!

I dag har været en dag fuld af følelser. Zacharias og jeg var her til morgen henne og besøge vuggestuen, vuggestuen han starter i om kun en uge! Det bliver så underligt og jeg ved slet ikke om jeg skal grine eller græde! Grunden til skiftet fra dagpleje til vuggestue er jo fordi at Zacharias efter sommer skal starte i børnehave, og vi har fået plads i denne fantastiske integrerede institution 5 min. fra hvor vi bor, så alle børn kommer til at kunne gå samme sted, det er perfekt! 

Men hvor er det også vemodigt, en æra er slut og min lille dreng han bliver så stor! Jeg er helt sikker på at han vil elske det, han er det mest sociale lille menneske og han ELSKER andre børn, det gør han bare. Så det bliver så godt til ham!

Jeg har nok sværest ved at Felix og ham ikke længere skal gå sammen, Felix har dog fået plads samme sted fra 1/7, men det er på en anden stue, jeg ved hvor meget de nyder hinandens selskab og jeg ved hvor meget de har glæde af hinanden, samtidig tror jeg det bliver sund for dem, sundt at lære at være adskilt og på den måde opleve at savne hinanden, for de har jo også en mani med at være “voldelige overfor hinanden“, måske det aftager lidt, hvem ved!

Ligegyldigt hvad så er det utroligt meget for mor her at rumme, jeg synes det er så hårdt at skulle hive ham væk fra det kendte og hen på ukendt grund, og jeg har så svært ved at rumme hvordan det skal gå de første 3 mdr. hvor Felix skal afleveres i den ene ende af byen og Zacharias i den anden, kan de finde ud af det? for når jeg ikke kan få hjælp, så må jeg have den ene med det ene sted hen, og kan de nu finde ud af at skulle sige farvel? kan de rumme det? ALLE DE TANKER! JESUS.

Jeg tror bare jeg har svært ved at følge med, TIDEN GÅR ALT FOR STÆRKT, og som en mor nu gør, så er jeg pis hamrende bekymret, det er en downside ved at være mor, man overanalyserer og bekymre sig alt for meget, og normalt så plejer det hele at sku at gå op, børn er pisse seje, det er os mødre der er nogle bangebukse 😀 haha.

Men tiden forsvandt, min lille dreng er ikke længere lille, prøv bare at se,

Tykke Zacharias 5 uger gammel <3

Zacharias 2,5 år gammel <3

NYD JERES BØRN, MENS I KAN <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Om Amanda der sidder i kørestol og er kommende mor til 3! <3