Påskeferie, eller hvad?

Ting jeg bare ikke fatter #Mcdonalds

Okay vi er de heldige vindere af at bo 25 meter fra en mcdonalds, det har medført heftige besøg i starten, det var jo så nemt! Nu er deres mad i stedet blevet noget jeg afskyr, men stedet det elsker drengene, der er balloner, flag og tumlerum. Derfor er vi tit et smut fordi ikke for at spise mad men for at lege og have det sjovt og en cola og is køber vi da også når det er 😉 det har medført meget undren og hold nu kæft der er meget jeg ikke fatter på mcdonalds!

  1.  Hvorfor folk slet ikke fatter kø kultur på mcdonalds, det er mig en en gåde hvorfor mcdonalds aldrig har en reel kø, folk står bare i en klump og glor og ingen fatter rigtig hvornår det er ens tur, mange springer konsekvent foran, så fucking belastende især når man står med 2 sure drenge!
  2. Hvorfor folk total har misforstået konceptet familie resturant! I stedet er det bare som om forældre tror det er sådan et sted man slipper børnene løs, imens man lige holder en velfortjent mini ferie.. Forældrene sidder bare og glor ned i deres mobiltelefoner mens deres løsslupne børn render og råber og skriger og løber rundt, uden nogen sans for omverdenen, og ingen tager ansvar!
  3. Hvorfor mcdonalds pludselig er blevet et samlingssted for unge og højt råbende mennesker! Ja undskyld mig, da jeg var ung mødtes vi på skolen eller lignende steder UDENFOR og hang ud, hvad er der så fantastisk ved mcdonalds og hvorfor har de ingen mad?!
  4. Hvorfor det mad er så fucking dyrt! Jeg synes altid man hører om at mcdonalds er så billigt, i USA er det jo derfor de fattige er så fede, men lur mig om det ikke bedre kan betale sig at spise på en restaurant frem for 4 skodmenuer til den nette sum af 400 kr.
  5. Hvorfor deres legetøj bare er blevet det værste skrammel! Jeg husker tydeligt da jeg var barn med kampagner med rødspætte bøgerne (rip rap og rup) bøger som jeg stadig har og er skide fede, vi var henne og købe dem seperat fordi de var så gode! Og nu er det bare plastik skrammel hele tiden.
  6. Hvorfor de altid laver 20 cheese burgere i træk! Jeg ved det handler om at være effektiv og det faktum at cheeseburgere sælger mest, men der er forhelvede ikke noget værre end at se hvordan de fisker ens cheeseburger ud af den store bunke og man bare VED den er kold, så hellere vente de 5 – 10 minutter mere!
  7. Hvorfor ingen mennesker fatter at rydde op efter sig selv! Især store børnefamilier efterlader et rod uden lige og går bare fra det hele uden så meget som at smide det ud, HVORFOR? Der er skraldespande overalt, mildest talt, hvor svært kan det være?
  8.  Hvorfor min hjerne altid har en idé om det smager så godt, selvom jeg bliver skuffet HVER ENESTE GANG, hvad mon de putter i det lorte mad siden jeg stadig kan tro det !
  9. Hvorfor mcdonalds kun har cola som den eneste sodavand med sukker i.. Hvad fuck er det? Er det jeres måde at kompenserer for den usunde mad det giver ingen mening. (Dog ved jeg ikke om det kun er mcdonalds i Randers der ikke fatter en skid)

Generelt så er mcdonalds bare et forunderligt sted 😀

2

  • Nu var det blot sjov og ballade og intet grav alvorligt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Angie Davidsen

    Det med prisen, nu kan du ikke sammenligne det helt med et land hvor lønnen og skatten er nået helt andet end her hjemme.
    Tænkt at der står mennesker som også skal have løn.
    Vil du stå og ikke blev betalt særlig meget for at arbejde, og i forhold til så mange andre steder hvor unge kan søge arbejde, så bliver du på mcd ikke sagt op når du fylder 18 år, du får lov til at arbejde videre.

    // Angie Mari

    http://www.angiedavidsen.bloggerspoint.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Påskeferie, eller hvad?