Eksamens stress!

Hvad hvis de ikke kan finde os?!

Med en nærtstående hjemmefødsel og l nogle knap så fantastiske overboer, er jeg pludselig blevet ramt af et mindre panik anfald.

Der hvor vi bor er et sted ingen kan finde, det kommer sig af at vores lejlighedskompleks blev total renoveret for ikke ret mange år siden og der hørte en adresseændring med! Kommunen valgte så at kalde adressen hospitalsgade, trods lejligheden slet ikke ligger på den gade, den ligger ligesom omme bagved, helt for sig selv!

Siden vi har flyttet ind har det været hammer irriterende! Pizzamænd kan aldrig finde os og ender altid med at blive ringet op med en kæmpe sprogbarrierer, da pizzaudbringer ofte har svært ved dansk, ingen kritik, blot mega frustrerende når man er tyk, gravid og sulten. Det ender ALTID med vi må guide dem hen på mcDonalds p-plads og selv løbe over at hente maden, hvilket ofte resulterer i lunken og ikke varm mad, æv!

I midten af måneden oplevede vi så at stor skrald ikke kunne finde os, trods bestilling havde de til stor frustration IKKE hentet det, efter en længere korrespondance viste det sig også at de ikke vidste hvor vi boede og undskyldte og hentede det efterfølgende dag. Der blev jeg allerede lidt overrasket da jeg havde det sådan lidt at en ting var pizzamænd fordi en GPS ikke kan finde vores adresse, men kommunen, som selv har besluttet navnet til vores adresse, så begynder det sku at blive for belastende!

Senest oplevede vi at måtte ringe efter politiet i sidste weekend på grund af tumult fra overboerne. Og til min store ærgelse så jeg dem rende rundt udenfor i langt over 5 minutter og lede efter vores adresse, vi turde ikke gøre noget og kunne derfor ikke vise dem på rette vej, de fandt det så heldigvis og der kom ro på.

Men efter episoden i fredags, der slog det mig, hvad så når jeg skal føde? Faktisk har det udviklet sig til katastrofe tanker der omhandler hvad nu hvis en af os falder om og ambulancen reelt ikke kan finde os? Alle skrækscenarier er pludselig blevet vendt, og med en nærtstående hjemmefødsel så går det bare ikke! Jeg regner på ingen måder med at der går noget galt (læs evt om det her) men hvis nu uheldet er ude, så er det da vildt kritisk hvis ambulancen ikke kan finde os, for 5 minutter de kan sku være alt afgørende. Fandme nej om jeg skal udsætte mit barn for farer, og jeg endte virkelig med at revuderer min plan om en hjemmefødsel!

MEN inden jeg drager forhastede konklusioner har jeg nu kontaktet kommunen med et påbud om at synliggøre vores adresse,! Et skilt med en pil ude fra selve hospitalsgade, whatever, og jeg tænker ikke at de kan nægte mig det, faktisk tænker jeg netop at de med nødsituationer såsom ambulance og politi har pligt til at synliggøre det, da det jo kan være til fare for os hvis uheldet er ude, så nu håber jeg bare at det falder på plads inden August, for føde hjemme det skal jeg <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Eksamens stress!