Hvad hvis de ikke kan finde os?!

SÅ LÆS DOG HVAD DER STÅR..

Der er mange spændende oplevelser ved at være blogger, men noget af det der kan være RIGTIG trættende er tendensen med kun at læse overskriften og ikke indholdet. Ja! Mange overskrifter er med en wauw effekt, måske lidt clickbait, men forhelvede.. Det er en del af gamet, for hvis der ikke er en fængende overskrift, så er der sku ingen der klikker ind på linket, det er faktum..

Og jeg forstår sku godt hvis man ikke gider læse halvdelen af alt det lort jeg fyrer af, jeg tvinger ingen og det er helt forståeligt hvis man let og elegant hopper over, men jeg bliver mildest talt irriteret når folk blot kommenterer ud fra en overskrift! Lidt ligesom jeg endte ud i en regulær shitstorm fordi jeg lavede et oplæg der hedder “ALLE KAN AMME!“, folk så rødt og gik helt amok, kun på baggrund af overskriften og glemte at læse indholdet, og ja måske kunne den overskrift være mere velovervejet, men ih.. hvor er det stadig en irriterende tendens!

Og det er jo ikke kun på min blog, det er overalt! Folk kommenterer og debatterer heftigt på nyhedsmedier, UDEN at have læst pågældende artikler, de har kun læst overskriften og der er det bare det. Jeg forstår det ikke? Vi mennesker er forunderlige, det er ligesom vores evne til at dømme andre bare på det ydre, folk med tatoveringer er kriminelle, folk med tørklæde er terrorister og så videre der ud af. Vi er pisse overfladiske, og man kan ikke dømme en bog på omslaget, ligesom man heller ikke kan dømme en blog, en artikel eller andet lort på nettet på overskriften, læs dog hvad der står, eller hop let og elegant over, hvor svært kan det være?! :p

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvad hvis de ikke kan finde os?!