Hvilken barnevogn er du?

Genbrugs mor♡

Jeg er simpelthen stor fan af genbrug! Jeg synes det er fantastisk at man kan købe ting brugte, ofte pæne og nye ting som stortset ikke har været brugt! Både fordi man sparer penge men også fordi det er godt for miljøet.

Og især også når det kommer til børn, for hold nu kaje børneting et dyre! Og meget af det bruger man jo i en så begrænset periode, at det er spørgsmålet om det kan betale sig at købe fra nyt.

Faktisk er stortset alt vi ejer til ungerne genbrug, jeg kan tælle på 1 hånd hvad der ikke er genbrug, og helt ærligt, de da ligeglade, så hvorfor ikke spare på de dyrere ting også gemme pengene til noget andet, måske en ferie.. ?

Og derfor er jeg så tit et smut i den lokale “mødrehjælpen” for udover genbrug så er det altså også en organisationen jeg rigtig gerne vil støtte! De gør så meget i deres arbejde med bla udsatte og unge mødre, både i form af start hjælp, rådgivning og masser af sociale tilbud, og derfor er det da helt klart at fortrække når man handler brugt til ungerne, at man støtter op om et projekt der hjælper andre mødre og børn ? Jeg giver også ofte lidt der til når vi lige har lidt tøj i overskud, jeg vil langt hellere donerer det end at sælge det (medmindre det var den dyre flyverdragt til 1000 kr ?)

Ej.. Men i dag har vi så lige været på jagt i den lokale mødrehjælp, jeg ville egentlig købe et lager med af tallerkener og babyservice til når Felix opstarter BLW i næste uge.. (der er et oplæg på vej!) meeeeen, det ene tog det andet og vi kom hjem med lidt flere ting ?

 

received_10154117171723544

1 termo sæt (helt ubrugt), 12 par strømper, 4 tallerkener, 3 skåle, 6 kopper, 3 skeer, 3 gafler, 1 par hjemmesko, 1 par cloks, 1 aktivitetets kasse, 2 ketsjere, 1 par solbriller, 1 paraply og 1 stk legetøj til Felix (ved ikke lige hvad det hedder ?)

 

Det tog lidt overhånd, men hvor føler man bare man har skudt papegøjen når man går sådan et sted fra med alle sine ting!

Skal vi lave en gætteleg?

Kan i gætte det præcise beløb (i hele kroner) det blev for alle de her skønne ting? Er der en der rammer rigtig, så uddeler jeg et gavekort på 100 kr til mødrehjælpen til den person, men kun hvis der bliver ramt plet ? (1. gæt pr person)

Jeg skriver i morgen aften hvor meget det blev og om der er en heldig vinder ?

 

Tak fordi du læste med?

 

Følg gerne bloggen herunder:

FACEBOOK   INSTAGRAM   BLOGLOVIN

8

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvilken barnevogn er du?