Når eksamen efterlader en med en øv følelse..

Mit værste mareridt!!!!

DO YOU FEEL ME?! Hvis ikke du kan se hvad der foregår, så er det et glas tom alminox, som pt er min aller bedste ven!

Alt giver mig mavesyre, selv vand, sådan er det altid her til sidst på grund af presset, jeg var forberedt. Og det eneste der gør jeg overlever er alminox!

I dag stod jeg så op efter putningen og var ved at syre helt til, så meget jeg følte jeg skulle kaste op, jeg løb hen til den faste plads for at erfarer glasset var tomt! Jeg begyndte at stortude, for med så meget mavesyre kunne jeg hverken være vågen eller sove.. jeg siger det bare, jeg vil langt hellere have kvalme og kaste op end mavesyrer, så er det sagt! Jeg gik i panik overvejede alternativer, mælk var der ikke mere af, natron havde vi heller ikke, amen forhelvede. Jeg nåede at blive så desperat at jeg overvejede at løbe over på apoteket mens drengene sov (lig stor vægt på overvejede!) jeg var desperat, det var mit værste mareridt!

Jeg skrev i panik til min mor og (igen tak for dig mor), for hun kom fluks med 6 balancid (samme salgs præparat) hun reddede lige min dag!
Og hvad lærte jeg så af det? I morgen skal jeg ned at shoppe et livsforbrug af alminox, ALDRIG gå ned på alminox!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Når eksamen efterlader en med en øv følelse..