Om grænser der rykker sig!<3

Jeg stopper med at blogge!

Jeg stopper med at blogge.. Eller jeg holder en pause/skruer ned! Ovenpå eksamens ræset, stress og pres og det faktum at jeg kun har små 7 uger til termin, har jeg valgt at slappe af, sove, være, gravid, spise, være mor.. alt sammen uden at føle et ansvar, uden konstant at tænke på sidevisninger, kommende oplæg og at skulle følge med alle steder.. Nu lyder det som om at bloggen presser mig, det gør den ikke, jeg elsker at blogge og jeg elsker alle jer der følger med! Men den fylder meget i mit hoved og jeg har brug for der er tomt, for hvis jeg skal klare det hele det at være gravid og mor så skal mit fokus ligge der og ikke på min blog..

Også har jeg forhelvede bare fortjent en fucking ferie, barsel eller hvad vi kalder det! Men bare rolig det er kun midlertidigt, jeg vender stærkt tilbage og jeg lukker heller ikke helt for oplæg, i skal nok blive holdt opdateret med graviditet og hjemmefødsel, men så bliver det heller ikke meget mere end det, ikke noget ud af boksen, ikke noget vildt, og savner i mig er i altid velkommen til at spørge, jeg er her stadig <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Om grænser der rykker sig!<3