Om mobning og det at mangle 2 fortænder!

Følelsen af ensomhed efter man har født….

Så sidder jeg her igen, helt alene og føler mig mutters alene i verdenen! Det er en følelse der fra tid til anden rammer, den kommer ofte her i barselsboblen, for pludselig har man alverdens tid til at sidde og funderer over stort og småt, og det går pludselig op for en hvor lidt man hører fra sine venner og veninder. Jeg har gode veninder, jeg ser dem sjældent, men de er der og har været der i mange år, derfor vil jeg heller ikke virke utaknemmelig, desperat.. Men den her følelse kommer hver eneste gang lige i røven af at jeg har født, og det er hammer deprimerende! Udover at det helt sikkert er et væld af hormoner, så har jeg tænkt meget på hvad det egentlig udløses af, og jeg er kommet frem til følgende..

Den sidste måned op til man føder, der bliver man pludselig center for ekstremt meget opmærksomhed, sådan er det hver gang. Folk skriver og ringer, de er nysgerrige, skal høre om der sker noget og de fortæller gladeligt hvor meget de glæder sig på ens vegne. Det er hele tiden og så igen, og det bliver næsten for meget af det gode det gør det! Samtidig så vænner man sig til den her opmærksomhed, man er jo fucking spændende.. Så føder man, også går luften ellers af ballonen (bogstavelig talt) man bliver bombaderet med tillykke, også, stilhed……

Meget stilhed….

Man går lige fra det ene til det andet, slam! Det kan være pisse svært at forholde sig til, oveni det at man er en hormonel tosse, der fortsat græder over chips reklamer i tv’et. Det må være den her bommer med de sociale medier, for alle kan følge med der, se den lille babys udvikling, og så der er ingen grund til at troppe op, det er jo hammer kedeligt bare at sidde med sådan en baby, lad os nu være ærlige.

Man bliver puttet i glemmebogen, folk siger hele tiden de vil komme, men kommer ikke, man hører sjældent noget og ofte ender man selv med at tage kontakt. Jeg ved helt ærligt ikke hvad der er så farligt med sådan en lille baby. Selvfølgelig er der også de stykker som stadig hænger i, men det er pludselig et fåtal i forhold til dem der “var der” inden man fødte.

Så her er en lille heads up til alle venner og veninder der ude, lad nu vær med at gøre gravide til center for opmærksomhed, hvis i alligevel ikke finder og spændende når de har født, gem nysgerrigheden væk, hvis i alligevel ikke kan overskue at sidde og kigge på en baby, det er helt okay! Det andet giver bare falske forhåbninger og er hammer deprimerende!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Om mobning og det at mangle 2 fortænder!