Ting jeg bare ikke fatter #2

Quesadilla kage med sommerdressing.

I net sov drengene hjemme ved min mor, jeg havde derfor tid til max hygge her til aften og kunne rigtig lave god ikke-børnevenlig mad da Zilas var faldet i søvn, og det skulle udnyttes! Så menuen stod på quesedilla kage, min ultimative livret, ikke noget drengene bifalder så det er sjældent at det er på menuen.

Det er så mega lækkert og som en del af ?sund mandag? og mit projekt med at spise rigtig aftensmad hver dag, så bliver et kommende tiltag at dele lækre retter med jer, det er også en motivations process til at lave god og lækker mad, for i gider nok ikke at se på knorr?s lasagne. Så her kommer første opskrift på bloggen, som jeg håber i vil tage godt imod, herhjemme er den et KÆMPE hit, når det er kæreste-hygge tid! ?

Quesadilla kage

Ingredienser:

  • 3 peberfrugter, 1 gul, 1 rød og 1 grøn.
  • 1 stort rødløg eller 2 små.
  • 1 pakke revet ost
  • Tortilla pandekager
  • 1 pk kylling i strimler
  • 1 pk fajita spice mix
  • 1 lime

 

Derudover spiser jeg det altid med dressing til, her er jeg stor fan af Knorr?s pulver dressing i sommerudgaven, jeg er ikke kreativ nok til selv at lave en dressing.

Evt:

  • Creme fraiche
  • Knorr?s sommerdressing

 

Fremgangsmåde:

Rødløg og peberfrugt snittes i grove stænger.

Kyllingen blandes med fajita spice mixen, (der må gerne være et tykt lag på kyllingen) og steges herefter med olie på panden ved moderat varme.

Når kyllingen er gennemstegt tilføjes peberfrugt og rødløgene

Peberfrugterne steges sammen md kyllingen så der stadig er bid i, det skal altså ikke steget helt blødt, limen skæres over og der presses en halv lime udover kyllingen og grønsagerne. Herefter tages det af panden i en skål for sig selv.
Der kommes olie på panden igen og der bliver puttet en tortilla pandekage på.
Så kommes halvdelen af posen med revet ost på bunden, derefter tilføjes kyllingen og grønsagerne, så et lag med ost igen og til slut en tortilla pandekage på toppen.

Pandekagen steges ved moderat varme i cirka 5 minutter til den bliver gylden. Herefter tages det af ved hjælp af en flade der puttes over panden, mens panden vendes på hovedet.

Herefter ligges den på modsatte side på panden igen og bliver igen stegt gylden i cirka 5 minutter. Til sidst tages den igen af ved hjælp af en flade (jeg bruger et spækbræt)

Også kan det skæres ud ligesom en kage og har man fået stegt den ordentligt er den så fast at den kan spises med hænderne! Den serveres med dressing også er den ellers hjemme! ?

ENJOY <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ting jeg bare ikke fatter #2