Squash frikadeller med hjemmelavet yoghurt dressing
Jeg er ked af at i har misset de 2 sidste dage, men der har været utrolig meget down-time på bloggen og jeg har derfor ikke kunne opdaterer med mad opslag! MEN vi er godt med, og her til aften bød menuen på squash frikadeller med hjemmelavet yoghurt og det var SÅ lækkert, drengene guffede det i sig, dog med ketchup i stedet for den hjemmelavede dressing!
Men her er opskriften hvis i vil være med!
Squash frikadeller med hjemmelavet yoghurt dressing
Ingredienser:
Frikadellerne:
2 stk. | Squash | |
1 spsk. | Groft salt | |
1 stk. | Løg, lille | |
50 g | Hvedemel | |
0.5 tsk. | Bagepulver | |
50 g | Revet ost | |
1 stk. | Æg | |
1 skvæt | Olie, til stegning | |
1 drys | Salt | |
1 drys | Peber |
Yoghurt dressingen:
2 dl | Yoghurt naturel | |
0.5 tsk. | Sukker | |
1 spsk. | Citronsaft | |
1 spsk. | Hakkede krydderurter | |
1 fed | Presset hvidløg |
Fremgangsmåde:
Squashsene rives groft og kommes i en si med 1 spsk. groft salt, hvor efter de trækker og dryppes nogenlunde fri for væske i en 15 – 20 minutter.
Her efter fint hakkes løget, hvorefter det kommer i en skål sammen med mel, æg, bagepulver og revet ost.
Her efter røres det hele sammen og smages til med salt og peber! OBS pas på salten, da squashen allerede er saltet.
Massen må gerne trække på køl små 30 minutter. Efterfølgende kommes det på panden som er varmet op med olie og steges ved middel varme til de er gyldne på begge sider.
Yoghurt dressingen laves blot ved at det hele kommes i en skål, jeg brugte persille og list basilikum i min dressing.
Også er der ellers mad! De kan også nemt laves på forhånd og varmes op, eller nydes kolde! Det er utrolig nem og hurtig aftensmad og her var drengene vilde med det!
Ingen kommentarer endnu