Hvorfor Daginstitution?

En træls gene! :-D

Okay indtil videre har jeg jo som skrevet har jeg ikke været særlig påvirket graviditeten kontra da jeg ventede Zacharias, hvilket er fantastisk!

Men jo længere man kommer hen, så kan man så kan man ikke helt undgå at mærke lidt til det hele. Jeg er i dag 30+3 (30 uger og 3 dage henne) og hold nu op jeg skal tisse HELE TIDEN, og uden nogen muligheder for at holde mig, når jeg skal tisse så er det bare NU! Man kan jo grine lidt af det, og synes jeg er skør fordi det går mig på.. men ærligt, et er det er frustrerende men når man har en søn man ammer om natten, så overvejer man virkelig at få indlagt et Katheder! ?

Når Zacharias vågner om natten må jeg i zombie tilstand gå ud og tisse inden jeg  går ind til ham, og glemmer jeg det, ja så bryder helvede løs! Jeg har flere gange måtte løbe ud på toilettet alt imens jeg var ved at amme Zacharias, og det resulterer i en lysvågen dreng som flere gange først sover flere timer senere! og det eneste man bare kan tænke er: “fuck mig! Hvornår lærer jeg at huske og gå på toilettet!”.. ? og endnu værre er når man så sover med ham (vi samsover halvdelen af natten ca) og man decideret er nød til at vække ham og tage ham med ud og tisse, ARG! Og hvorfor vække ham? Jo, for hvis der er den mindste mulighed for han vågner af mig der går, så kravler han uden tøven udover kanten af sengen.. suk!

Og alt det her virker skide sjovt, jeg sidder endda selv og griner, men i situationen kan det være det mest frustrerende nogensinde!

Mon man kan få et midlertidigt Katheder som gravid???

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvorfor Daginstitution?