At sove fra sine børn!

HAR MAN IKKE NOGET PÆNT AT SIGE, SÅ SKAL MAN SKU HOLDE MUND……..

Jeg skrev i går om hvordan jeg havde lagt mig til at sove mens begge unger var vågne! Det blev modtaget rigtig blandet, HELDIGVIS kunne en stor del sagtens relaterer og rent faktisk viste det sig at der var mange som gjorde ligende, men holdte det for sig selv, det er det der er fedt ved at åbne op om sådanne lidt “fy-fy”-emner, for man lærer hurtigt at man ikke er så alene om det, som man går og tror!

Desværre blev det også taget meget negativt op, jeg har modtaget private beskeder med gloser såsom, uansvarlig og egoistisk og der er sågar nogle der har kommenteret og sat spørgsmålstegn ved mine overvejelser af at få 2 børn så tæt, jeg måtte jo vide at det medførte mangel på søvnkontoen, ikke?

Jeg synes det er okay at være uenig, og ikke mindst er det også okay at ryste på hovedet og tænke at det kunne jeg ALDRIG finde på. Tilgengæld så synes jeg ikke det er okay at man skal være så dømmende! Jeg forstår ikke hvorfor nogle kvinder konstant har et behov for at pointerer at alle andre er dårlige mødre.. Nogle gange er det sku som om det er en eller anden konkurrence! Hvem kan være den bedste mor og bage flest speltboller.. Jeg bliver sku skør!

Og det er ikke kun de angreb jeg oplever, det er generelt.. I termins grupper flyder det over med bedrevidne mødre, som altid står klar med en løftet pegefinger og klar til at fortælle hvor uansvarlig man er! Og helt ærligt, så længe vi ikke snakker omsorgssvigt, så kan de sku da være fløjtene ligeglade! Vi er ikke ens nogen af os, og der skal sku være plads til alle.

Jeg sidder dagligt og ryster på hovedet over andre mødres valg, men jeg har altid lært at har man ikke noget pænt at sige, så skal man sku holde det for sig selv.. Noget nogen godt kunne leve bare liiiiiidt mere efter *HINT*!

 

Tak fordi du læste med <3

 

Følg gerne bloggen herunder:

FACEBOOK   INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

At sove fra sine børn!