Når børnene bliver inddraget i mors og fars konflikter

Om en helt ny begyndelse <3

Om en lille måned så sker der noget stort, jeg er så spændt og skræmt på samme tid, jeg aner slet ikke hvordan det skal gå!

Pr. 1/4 starter Zacharias nemlig i vuggestue, i vuggestue?! Det virker så sjovt at skrive når han lige nu har en perfekt plads i dagpleje, sammen med Felix. Men hvorfor? Jo.. Til August skal min lille dreng begynde i børnehave (STOP TIDEN!) og på grund af det valgte jeg at drengene skulle rykkes sammen i en integreret institution, for at de til den tid stadig kunne gå sammen på sin vis og skal man sikres at få en plads i børnehaven så er det bedst at gå i vuggestuen! Den faste læser ved også vi har døjet med trælse busturer under afleveringen ovenpå flytningen og skolestart og hele afleveringen har hængt mig langt ud af halsen, og vi er så heldige at der ligger en integreret institution 2 minutter fra hvor vi bor, hvor Zacharias har fået plads lige om lidt?! Egentlig havde jeg søgt med opstart 1/6, men pludselig var der en plads også var det jo med at takke ja!

Men hvad med Felix? Han er selvfølgelig også skrevet op og når jeg takker ja er han garanteret en plads fra 1/7.. Men det bliver 3 rigtig trælse måneder, for de dage jeg skal møde kl 8 og ikke kan få hjælp, ja.. der kommer jeg forsent i skole og generelt bliver det noget dumt noget! For stedet Zacharias skal gå, åbner 6.30, det tidspunkt hvor vi skal ud af døren og med bussen, så enten skal jeg tage Zacharias med op i dagplejen og tilbage igen eller også må jeg tage en bus en halv time senere og derved være sikret at komme i hvert fald en halv time forsent i skole, SUK! I need a car! Heldigvis har jeg en sød mor som vil afleverer Felix alle de dage hun kan, også må vi se (til dig der tænker hvad med søren så kan han grundet job, ikke hjælpe)

Men i sidste ende bliver det fantastisk og alle ungerne kommer til at kunne gå samme sted. Men jeg er omstændig det er så nyt også stort, jeg frygter nedskæringer og mangel på personale, men jeg glæder mig til at Zacharias især, kommer til at opleve mange børn og det at der hele tiden sker noget, han er skide social og fuld af krudt! Det bliver godt til ham og tror han falder til med det samme! Felix ja.. det bliver en stor omvæltning for ham, men jeg er sikker på det i sidste ende bliver godt! Men buhuu hvor går tiden alt for stærkt <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Når børnene bliver inddraget i mors og fars konflikter