Jeg kan ikke det her!

Sund mandag #1

Okay, så kommer der et nyt tiltag på bloggen, til dem der vil være med! Jeg er efter 3 børn endt med en efterfødsels krop, som generelt i manges øjne ikke er så flatterende! Generelt så har det ingen større betydning for mig personligt, jeg har ikke et behov for at komme tilbage til den krop jeg havde inden jeg blev mor, for ligesom jeg ikke længere selv er den samme person så er min krop heller ikke og det er helt okay!

Ingen af jer er i tvivl, jeg elsker at være mor, og det gør jeg, hele min identitet er at være mor! Men det kommer også med en pris, for midt i alt det her, så glemmer jeg mig selv. Jeg kaster om mig med overskud når det gælder mine børn, men det gør jeg ikke når det gælder mig selv! Jeg glemmer at spise, jeg glemmer at spise sundt og jeg lever ALT FOR HØJT på cola og koffein. Generelt så er overspringshandlinger når det gælder kost og logi noget der gør sig meget gældende i mit liv, min krop er en fucking skraldespand. Det kommer sig blandt andet til udtryk ved at jeg ofte får bliste angreb i hele min mund, dette sker så snart mit immunforsvar er i bund, og det er min krops måde at sige fra, yderst smertefuldt og noget der allerede er sket 2 gange siden Zilas kom!

Længe har jeg været ligeglad, “what ever keeps me going”, right? Men efter jeg er blevet mor igen, er jeg virkelig begyndt at tænke over tingene, for det kan godt være jeg er hammer ligeglad med hvad jeg fylder min krop med, men det er mine børn ikke. Jeg skylder dem at være et godt forbillede og jeg skylder dem at leve sundt så de har deres mor så lang tid som muligt. Hvis jeg ikke kan gøre det for mig selv, så bliver det for børnene, noget jeg kan forholde mig til!

Så derfor, velkommen til nyeste tiltag på bloggen, sund mandag, en ugentlig opdatering hvor jeg gør op med mine dårlige vaner EN AF GANGEN, for jeg ved at kaster jeg mig hovedkulds ud i det, gør det hele på en gang, så kører jeg død og giver op! Det er en livsstilsændring der skal til, og jeg håber i vil være med. Jeg vil understrege  at målet i sig selv IKKE er at tabe sig, man skal aldrig gå på decideret kur, være i kcal underskud når man ammer, men målet er at leve sundt, velvære i min krop, og overskud til mig selv! Et eventuelt vægttab vil blot være en bonus, men derfor skal i ikke snydes, i må være med hele vejen rundt!

Og hvorfor fanden bliver jeg nød til at dele det med hele verdenen? Jo motivation, det er sku nemmere at lyve for sig selv end for jer, også kan man håbe at jeg kan dele lidt ud af min motivation!


 

Sund mandag #1

Vægt: 105,3 kilo – også det ikke en gang løgn! Inden graviditeten hed vægten 86 kilo, men jeg tog små 30 kilo på, og her er jeg…

Ugens mål: At erstatte sodavand med sukkerfri saftevand! Det helt store mål er kun at drikke vand,medmindre det er en speciel lejlighed, men små slag! Jeg er vandt til at drikkevarer skal smage af noget, så jeg ser det som en overgang! Pt kan jeg nemt fortære 1 1/2 – 2 liter cola dagligt, så jeg ved det bliver hårdt, for min krop er afhængig af lortet, meget!

Også er vi i gang, jeg hååååber i vii være med <3

1

  • Nillegøj

    Får du nok D vitamin?

    Hvis vand bliver for “kedeligt” så har jeg gode erfaringer med at drikke danskvand? det er lidt mere spændende?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg kan ikke det her!