Om alle de der mødre der gør det helt forkert!!

Sund mandag #2 1 uge uden cola og nye tiltag!

Okay, så hvordan er en hel uge uden cola gået? For jeg kan love jer at jeg har overholdt det 100%! Men det er faktisk gået suverænt!

Jeg har på ingen måder haft en voldsom eller ekstrem trang til cola, det har ikke kriblet ud i fingrene som det plejer. Tilgengæld oplevede jeg både tirsdag og onsdag, EKSTREM hovedpine og total energiunderskud, men det er jo straffen! Det er vildt hvordan ens krop kan blive afhængig af sådan noget lort, for jeg oplevede jo reelt abstinenser, MEN 2 dage, også var det over.

Jeg lever i de her dage af saftevand, jeg er pt STOR FAN af fun one med ice tea smag og med Hindbær/appelsin. Jeg har det til at stå i køleskabet i flasker og jeg drikker minimum 3 liter om dagen, det ryger bare ned, men det er jo bare super med masser af væske der IKKE er cola, jeg savner det slet ikke, wuhuu!

Jeg steg op på vægten i morges; 104,2, så den sidste uge er der røget 1,3 kilo, det er jo også helt vildt! Jeg er fan, 1 kilo om ugen er et skønt udgangspunkt, så har jeg nået min før vægt inden jul :p Men nu til det alvorlige..

Denne uges tiltag:

I denne uge vil jeg så prøve at erstatte alt slik og søde sager med frugt. Jeg spiser VOLDSOMT meget chokolade, det er en spasser nem løsning til hurtig energi også smager det godt. Så jeg vil prøve med et sundere alternativ. Jeg ved godt at frugt i store mængder heller ikke er fantastisk, men spiser jeg store mængder frugt i de næste dage, jamen so be it! Det er alternativt fyldt med vitaminer og ikke alle mulige usunde tilsætningsstoffer, så kan et mål måske ende med at skrue ned for frugt forbruget 😉

I hvert fald, erstat slik med frugt.. Sæt i gang!

1

  • Karina

    Hvor er du bare god ??? Jeg har en datter på 2 år og en på 7 uger, og drikker også alt for meget cola og spiser alt for meget slik, det har virkelig taget overhånd efter nummer 2 datters fødsel ? Jeg er dog så heldig at amningen holder min vægt nede, men burde stadig stoppe, synes bare ikke lige jeg kan overskue de der abstinenser ??

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Om alle de der mødre der gør det helt forkert!!