Quesadilla kage med sommerdressing.

Sund mandag #5 Vi hænger i <3

Så er endnu en uge gået, en uge med følgende tiltag:

  1.  INGEN Cola!
  2. INGEN Søde sager! Erstattes evt. med frugt.
  3. Hjemmelavet aftensmad HVER DAG!

Startvægt: 105,3 kg

Vægt nu: 101,2 kg

Evaluering og nye tiltag:

Kun 100 gram i den her uge, det kan jo heller ikke gå ligeså hurtigt hele tiden, så det er helt okay, og igen så er det ikke for vægtens skyld! Det er en livsstils ændring. Det er gået okay med aftensmad, jeg har lavet mad hver aften, dog primært til drengene, lette retter som ikke har sagt mig så meget, derfor har jeg de fleste dage bare spist mig selv af med en bolle eller rugbrød og det var ikke meningen!

Derfor har jeg bestemt mig som motivations faktor at lave lækre retter og dele dem med jer her på bloggen, for så skal jeg lave noget spændende, lækkert og kreativt også kan jeg også udfordre mig selv lidt og få eksperimenteret med måske sundere madvaner, jeg er nemlig sådan en type der ofte faldet i til knorr’s lasagne eller frikadeller. KEDELIGT!

Så jeg hænger i! Slik og cola kører derudaf.. Næste uges tiltag bliver fortsat det her fokus på aftensmaden og det at finde på nye ting og dele det med jer, så vi kører egentlig samme stil som sidste uge, bare med beviser 😉 Jeg skal som sagt heller ikke presse mig selv for meget, små skridt til en livsstils ændring <3

Derfor hedder listen så stadig:

  1. INGEN Cola!
  2. INGEN Søde sager! Erstattes evt. med frugt.
  3. Hjemmelavet aftensmad HVER DAG! (med beviser)

Kender du ikke til sund mandag, så læs med her <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Quesadilla kage med sommerdressing.