Jeg er den mor der lader børnene styre showet.

Sundmandag #4 indrømmelser!

Så er endnu en uge gået, en uge med følgende tiltag:

  1.  INGEN Cola!
  2. INGEN Søde sager! Erstattes evt. med frugt.
  3. Motion, minimum 10.000 skridt!

Startvægt: 105,3 kg

Vægt nu: 101,3 kg

Evaluering og nye tiltag:

Okay okay.. Vægten siger minus 4 kg, på bare 3 uger! Det er jeg sku’ lidt stolt af, det må jeg ærligt indrømme! Det er gået over al forventning med colaen og med slikken, faktisk så er det slet ikke så slemt. De eneste tidspunkter jeg bliver hylet lidt ud af den er altså i de spæde aftenstimer hvor jeg sidder mutters alene, jeg keder mig, derfor mangler jeg slik og cola! Men jeg holder i, og det ses virkelig også på vægten, måske jeg skal i gang med at tage før/efter billeder..

Jeg må så helt ærligt erkende at den der med motionen, den er glippet FULDSTÆNDIG den her uge! Jeg har været stresset over en masse opgaver i skolen, så jeg har simpelthen ikke følt for at komme unødigt udenfor en dør! Men med anerkendelse kommer man langt og jeg tager den igen i små skridt, jeg skal presse mig selv og sidste uge var bare ikke god, men jeg holdte stadig stærkt fast i ingen cola og ingen slik, og det er jeg altså hammer stolt over, især når jeg har været presset – kan du sige trøste og stress spiser 😉

Derfor har jeg valgt at skifte motionen ud for nu, den kommer nok snart på igen, men jeg har et nyt tiltag som jeg hellere vil fokuserer på. Fra nu af er det slut med take-away! Nu skal det ikke lyde som om jeg/vi lever af pizza og lorte mad hele tiden, men generelt har jeg en tendens til at købe mad de dage jeg er træt, det er oftest sandwich, men også mcdonalds mad, det er ofte knap så varrieret og pisse dyrt! Så det her tiltag er også godt for pengepungen! Mit mål hedder derfor at lave hjemmelavet aftensmad HVER DAG, uden undtagelser! Ikke de vilde krav her i starten, det må gerne være nemt og lige til, men bare det med at komme ud af rutinen med oversprings handlinger, det er et skridt på vejen, det er jeg sikker på.

Derfor hedder listen så nu:

  1. INGEN Cola!
  2. INGEN Søde sager! Erstattes evt. med frugt.
  3. Hjemmelavet aftensmad HVER DAG!

Kender du ikke til sund mandag, så læs med her <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg er den mor der lader børnene styre showet.