jeg har fødselsdag i dag ♡

I dag er bare en god dag!

Okay, kun halvdelen af dagen er gået, men i dag er altså bare en god dag! I sidste uge skrev jeg om de der skod weekender, hvor det bare på ingen måder går op, hvor alting bare modarbejder en (læs her), men denne her gang er det bare helt omvendt!

I går var en super dag, der var Søren hjemme, det der er “værst” pt. er de her søndage, for der arbejder Søren, jeg er mutters alene hele dagen og dagens udfald kommer udelukkende an på børnene, og med 3 så små børn er INTET forudsigeligt overhovedet! Det er de helt små ting der tæller, såsom hvornår de vågner, hvornår Zilas sover, deres humør mv. ting som jeg slet ikke er herre over!
Jeg er jo vandt til at være alene, det er ikke en udfordring, det er bare ekstra hårdt når det er hele dage, for jeg er træt og jeg lever på søvnunderskud med mine 2 skønne drenge, og derfor er energien ikke på højniveau og når jeg samtidig har børn der står op ved 5 tiden om morgenen, så bliver sådan en dag laaaaaaang!

MEN i dag har den indtilvidere været helt vildt skøn! Trods drengene vågnede 4.45 zzzZzzzZzzzZzz. Men vi stod op, de kom hurtigt i tøjer (jeg har lært at det skal gå stærkt, altså inden Zilas vågner, haha!) og de fik morgenmad, under morgenmaden vågnede Zilas, det var super, så spiste jeg også ham af imens. Så var alle glade, det kørte stille og roligt og kl 7 faldt Zilas i en dejlig dyb søvn og sov helt til 10.45 hvor jeg så småt var ved at gøre drengene klar til lur!

dygtige Zilas <3

Det betød at drengene og jeg har hygget max, vi har bygget lego, været ude i gården, leget med tog og hygget med rugbrød alle tre sammen! Det har været så skønt og drengene har ikke røget i totterne på hinanden, de har bare været glade, samtidig har jeg fået ryddet op, lagt vasketøj sammen og støvsuget i hele hytten (man lærer at være yderst effektiv med 3 små børn!) og til sidst da drengene skulle puttes, lå Zilas ligeså mageligt på mine ben mens de faldt i søvn på et lille kvarter, uden brok og uden bøvl, PERFEKT!

Nu sidder jeg så og nyder en stille stund, Zilas kigger lidt på hans aktivitetstæppe som han elsker, mens jeg får forfattet det her skriv og om lidt skal vi hygge og have kvalitetstid med pludren og øjenkontakt, det er der nemlig ikke altid god tid til i de her weekender! <3

Det dejligt at have hænderne fulde <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

jeg har fødselsdag i dag ♡